In een grootscheeps onderzoek naar aanslagen die IS na Parijs en Brussel wilde plegen, komen ook weer Belgen voor. Zo hielpen twee Brusselaars mee om nieuwe terreur te betalen.
Volledig scherm
In een grootscheeps onderzoek naar aanslagen die IS na Parijs en Brussel wilde plegen, komen ook weer Belgen voor. Zo hielpen twee Brusselaars mee om nieuwe terreur te betalen. © AP,RV

Netwerk niet opgerold na aanslagen Brussel: Belgen waren geldkoeriers voor nieuwe terreur IS

In een grootscheeps onderzoek naar aanslagen die Islamitische Staat na Parijs en Brussel wilde plegen, komen ook weer Belgen voor. Zo hielpen twee Brusselaars mee om nieuwe terreur te betalen. Het federaal parket geeft geen commentaar en meldt alleen dat er een onderzoek loopt naar de twee Belgen.

91 reacties

 • Gabrielle Van saet

  3 jaar geleden
  een hoop bandieten lopen vrij rond
 • Marc Statham

  3 jaar geleden
  Die Belgen toch..
 • Tom Faes

  3 jaar geleden
  Eerlijk wezen mijnheer bartholomeus een minister die laat wegzetten door een burgemeester ??? Laat jij je dat wijsmaken ? Echt ? En u geeft raad om u beter te informeren ? Man, man.
 • Mady Vermeulen

  3 jaar geleden
  Kijk eens naar die tronies. Die namen? Belgen? Brusselaars? En dan zijn ze verwonderd dat de mensen de media niet meer ernstig nemen.
 • Tom Faes

  3 jaar geleden
  Er is maar één conclusie mogelijk , Jambon heeft nog maar eens gefaald. Heel sterk in bla,bla maar nikske boem,boem. Nooit meer nva.
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee