Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Net geen vier op tien cipiers uit de ochtendploeg aan de slag

In de gevangenissen zijn voor de ochtendploeg bijna vier op de tien (39,65 procent) van de cipiers aan de slag. Afgelopen nacht waren het er meer dan acht op de tien. Dat blijkt uit de eerste gegevens van het gevangeniswezen, naar aanleiding van de 24 urenstaking in de gevangenissen.

3 reacties

 • Rudy van Hecke

  2 jaar geleden
  en ondertussen krijgen gevangenen die werken een flinke opslag
 • danny janssens

  2 jaar geleden
  Denk dus wel dat je echt kan spreken van een minimumbezetting. De vakbonden houden dus hun woord
 • Annie Broeckx

  2 jaar geleden
  Om de toekomst veilig te stellen zijn er nog maar twee mogelijkheden.Ofwel het beroep privaat te makenofwel de bonden droog te leggen.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).