Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © REUTERS

Negende geval van apenpokken vastgesteld in België

In België zijn al negen gevallen van besmettingen met het apenpokkenvirus vastgesteld. Dat meldt de RTBF vandaag en wordt aan Belga bevestigd door viroloog Marc Van Ranst.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Exact berekend: zoveel duurder werd uw bord stoofvlees met frietjes

  Exact berekend: zoveel duurder werd uw bord stoofvlees met frietjes

  Het leven wordt duurder. En dat merk je nu ook als je naar de supermarkt gaat. Plantaardige olie, vis, vlees en zuivel stijgen sterk in prijs. Als gevolg koopt de Belg bewuster en meer huismerken. Want door slim te winkelen kan je de impact van de inflatie op je kassaticket verzachten. We deden de test en berekenden hoeveel je vandaag meer betaalt als je vandaag stoofvlees met frietjes op tafel zet voor je gezin, in vergelijking met een jaar geleden.