Het proefproject wordt door de sociale partners en de deelstaten gezamenlijk geëvalueerd. Op basis daarvan worden deze of toekomstige vaccinatiecampagnes eventueel uitgebreid naar andere bedrijven.
Volledig scherm
Het proefproject wordt door de sociale partners en de deelstaten gezamenlijk geëvalueerd. Op basis daarvan worden deze of toekomstige vaccinatiecampagnes eventueel uitgebreid naar andere bedrijven. © Klaas De Scheirder

Negen bedrijven starten deze week proefproject rond vaccinatie op

Deze week starten negen bedrijven een proefproject rond de coronavaccinatie. Op die manier kunnen meer mensen versneld een boostervaccin krijgen en wordt de werklast van de vaccinatiecentra verlicht, meldt de taskforce vaccinatie dinsdag.

7 reacties

 • Hans Olbrecht

  1 jaar geleden
  Waarom ook niet?
 • Hugo hofmans

  1 jaar geleden
  Prachtig initiatief ! Zoals het al jaren zonder problemen gaat met vaccin voor influenza. Echt goed. Verdient zoveel mogelijk navolging.
 • Ruben Beylemans

  1 jaar geleden
  Op bedrijven kan het inderdaad gebeuren maar daar heb je een bedrijfsdokter voor nodig die het beste advies kunnen geven en uitvoeren zoals medisch onderzoek op bedrijven waar je dan de spuiten kunt laten zetten. Bij ons op bedrijf word het zeker gedaan met griepspuiten enz...
 • nicole desseyn

  1 jaar geleden
  Griepvaccin wordt ook in de bedrijven gezet en is ook vrijwillig waarom covid vaccins niet ?
 • Ivan Vergauwen

  1 jaar geleden
  Daar hebben dan de niet verkozenen bijna 2 jaar over moeten nadenken, proficiat.