Bpost - Native
Volledig scherm
PREMIUM
Bpost - Native © Lien Geldhof

Nee, late brieven door hanenpoten zijn geen flauw excuus van bpost: “Soms kunnen mensen hun eigen geschrift zelfs niet meer lezen”

Zijn we anno 2021 allemaal dokters geworden? Of toch minstens in ons handschrift? Bij bpost staat men zich vaak in het haar te krabben, zo blijkt, omdat adressen onleesbaar worden. "Soms kunnen mensen zelfs hun éigen geschrift niet meer lezen." Wie toch iets moois op papier wil zetten, heeft twee opties: ofwel bijlessen volgen, ofwel een kalligraaf inhuren voor het werkje.

58 reacties

 • sonia everaerd

  2 maanden geleden
  Heb vrijdag eindelijk mijn kaartjes voor mijn verjaardag op 6 juli toegekregen uit Oostende. Nog eentje is onderweg . Ze zijn afgestempeld op 1 juli , ook de reclamefolder van Carrefour op naam van 5 juli is samen aangekomen. Dit is toch niet meer normaal. Dit is 1 maand onderweg .
 • rudy jacobs

  2 maanden geleden
  B-post,is al zoals de huidige regering, waardeloos,een zuiver getypt volledig adres, geven hun chauffeurs die meestal zelf vreemdelingen zijn,niet te vinden en dus pakje terug,om dan achterna te kunnen telefoneren waar het paakje zit en niemand die kan zeggen waar het zich bevindt, dat is B- post,prijzen opslaan voor nog slechtere service de belgische staat bravo
 • jan stevens

  2 maanden geleden
  beste gilbert De Meyer, k ben ook 39 jaar uitreiker geweest en begrijp wat je zegt en sta er volledig achter.Mijn hart bloed als ik zie of hoor hoe ons bedrijf nu werkt,en ik heb het nog al eens gezegd om het in militaire bewoordingen te doen: hoe langer hoe minder soldaten maar meer en meer ( onbekwame) officieren
 • Ibrahim El oueryaghely

  2 maanden geleden
  Hanenpoten of niet, het is hun job. Als je als poetsman/vrouw werkt ga je toch ook niet klagen dat je moet poetsen. Het is een deel van uw werk.
 • Daems Jozef

  2 maanden geleden
  jaren geleden kende de postbode ieder mens die in de straat woonde en kwam de post altijd terecht. Nu moet je oppassen of ze rijden je van je sokken altijd aan de verkeerde kant over het fietspad altijd in overtreding. Vorige week nog duidelijk adres en naam op de omslag maar wel verkeert besteld. Geef de postbode terug de tijd om hun post te bedelen en er zal minder mislopen.