Nederlandse undercoverjournalist: “Waarom kan ik in vijf minuten 100 pedofielen opsporen en de politie niet?”

Een Vlaamse acteur uit verschillende jeugdreeksen is opgepakt voor vermeend kindermisbruik. Het misbruik kwam aan het licht door een undercoveronderzoek van de Nederlandse journalist Sven van der Meulen in samenwerking met ‘Het Laatste Nieuws’. Van der Meulen vertelt in HLN LIVE hoe hij de acteur op het spoor kwam. De journalist kon ook heel wat bezwarende uitspraken vastleggen met een verborgen camera.

 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. Jan Jambon na heisa op uitspraken: “Wil te snel rijden niet goedpraten”
  Play
  187

  Jan Jambon na heisa op uitspraken: “Wil te snel rijden niet goedpraten”

  Vlaams minister-president Jan Jambon geeft zijn chauffeur soms de opdracht te snel te rijden. “Heel zelden”, gaf hij in de talkshow ‘De Tafel van Vier’ gisteravond toe. “Af en toe moet je gewoon zeggen: ‘We nemen het risico’.” Een uitspraak die de Vlaamse Stichting Verkeerskunde betreurt. “Er wordt al te vaak vergoelijkend gedaan over een paar kilometer per uur te veel.” De Vlaams minister-president reageert op zijn beurt dat hij te snel rijden zeker niet wil goedpraten.