Wolvin Naya.
Volledig scherm
Wolvin Naya. © Natuurpunt

Natuur en Bos: “Wolvin Naya waarschijnlijk gedood door professionelen”

Wolvin Naya werd gedood door professionelen. Dat is de conclusie van het onderzoek van Natuur en Bos naar de verdwenen wolvin en haar welpen. “De hoop op een goede afloop is verdwenen”, klinkt het. 

95 reacties

 • Gunter Verleyen

  1 jaar geleden
  Als je een dier kan doodschieten dan is het makkelijker om op een mens te schieten, zoals men al eens zegt "hij heeft het bloed geproefd..."
 • tony decabooter

  1 jaar geleden
  Geen enkele jager zal zijn of haar jachtverlof op het spel zetten door de aanwezigheid van een wolf,of het najagen van een wolf,de wolf mag er zijn,een jachtverlof bezitten is een eer en eer is het hoogste goed,
 • chris delanghe

  1 jaar geleden
  Wat de wolf opeet aan wild, kunnen de jagers niet afschieten. Simpel waar moet gezocht worden. De mens is de indringer in de natuur. Niet andersom.
 • HUGO Wils

  1 jaar geleden
  Ik woon te Huldenberg waar ook veel jagers actief zijn.Als voormalig militair durf ik zonder schroom zeggen dat ik iets af van wapens ken.Heb met alle kalibers tussen .22mm en 105mm geschoten en was ook onderrichter.Tijdens een wandeling in het bos heb ik jagers aan het werk gezien.Op het gebied van veiligheidsmaatregelen een fiasco!Veel van die jagers zijn van adel.Beweren dat zij de natuur in evenwicht houden is onzin.Die wolven liepen gewoon in hun weg!
 • tony decabooter

  1 jaar geleden
  Wat bedoelt het anb eigenlijk met het zijn(proffesionelen)zijn dat mensen die dieren kweken om den broode , schapenfokkers, kippenfokkers ,fokkers van neerhofdieren ,boeren,of zijn jagers alleen maar proffesioneel als het over onheil gaat, het is op zijn minst onduidelijk en zeer verwarrend, wie a zegt moet b zeggen maar ik vermoed dat de b er niet zal komen ,schep klaarheid aub ,
 1. Dreigberichten voor wolvin Naya: “Als het moet, treffen wij als jagers zelf maatregelen. We zijn het kots-kotsbeu”

  Dreigbe­rich­ten voor wolvin Naya: “Als het moet, treffen wij als jagers zelf maatrege­len. We zijn het kots-kots­beu”

  “Als de zaak niet opgelost wordt, dan treffen wij als jagers zelf maatregelen. We zijn de zaken kots-kotsbeu.” Zo klinkt het in een voicemailbericht aan het adres van Welkom Wolf, waar onze redactie de hand op kon leggen. Volgens die laatste vereniging kregen ze zo al meerdere dreigberichten. De verdwijning van wolvin Naya is volgens hen dan ook het werk van jagers, een wijzende vinger die de Hubertus Vereniging Vlaanderen niet zomaar pikt.
 2. Wolvenexperts zijn zeker: “Naya en haar welpen zijn gedood door jagers”

  Wolvenex­perts zijn zeker: “Naya en haar welpen zijn gedood door jagers”

  Het ziet er naar uit dat wolvin Naya en haar welpen dood zijn. Gedood door jagers, menen experts. “Of we dat kunnen bewijzen? Ze hebben het zelf aangekondigd”, zegt wolvenexpert Jan Loos. Ook directeur Sil Janssen van het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek verklaarde vandaag hetzelfde op TVL. Hubertus Vereniging Vlaanderen vindt de beschuldiging aan het adres van de jachtsector “totaal ongehoord en tendentieus”.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen