Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © Nationale Loterij

Nationale Loterij: "Online registratie is sluitend"

De online registratie op de website e-lotto.be van de Nationale Loterij is wel degelijk sluitend. Dat zegt de Nationale Loterij vandaag in reactie op een item in VTM NIEUWS van zaterdagavond. Daarin kwam IT-expert Nico Cool aan het woord, die toonde dat online gokken onder een valse naam mits wat handigheid toch mogelijk is. "We betreuren het feit dat tijdens de reportage verkeerdelijk de indruk werd gewekt dat de online registratiecheck eenvoudig te ontwijken is", luidt het.

1 reactie

 • Ricci Latte

  5 jaar geleden
  Ik speel al jaren via é-lotto onder een pseudoniem, heb nooit mijn eigen naam doorgegeven laat staan van een rijksregisternummer ingevuld te hebben!
 1. 
Psychiater over bipolaire dader mesaanval: "Combinatie van stoornis met middelenmisbruik kan leiden tot controleverlies”

  Psychiater over bipolaire dader mesaanval: "Combinatie van stoornis met middelen­mis­bruik kan leiden tot controle­ver­lies”

  Maandagavond viel een 30-jarige man mensen aan met een mes in het Brusselse metrostation Schuman. Daarbij raakten drie omstaanders gewond. De dader, Anwar H., werd aangehouden wegens poging tot moord. Ondertussen blijk dat hij al drie keer was opgenomen in een psychiatrische instelling omwille van zijn bipolaire stoornis, waar hij overigens ook medicatie voor nam. Hoe kan het dat hij, ondanks het innemen van medicatie, toch zo'n mesaanval heeft gepleegd? Psychiater Sabine Wyckaert legt uit.
 2. Daarom protesteerden zij vandaag voor de zorg: “Ja, we nemen onze kinderen mee. Anders gebeurt er niets”
  PREMIUM

  Daarom protesteer­den zij vandaag voor de zorg: “Ja, we nemen onze kinderen mee. Anders gebeurt er niets”

  Wel 20.000 werknemers uit de zorgsector hebben vandaag actie gevoerd in Brussel. Voor het personeel van de kinderopvang, thuiszorg, jeugdhulp, ziekenhuizen en woonzorgcentra is de werkdruk te hoog en de lonen te laag. “Soms moet ik tegen bewoners zeggen dat ze deze week geen bad krijgen”, vertelt zorgverlener Robin (42). Onder de betogers ook papa Joachim (34) met z'n zoontje van 2 jaar. “We zijn hier niet voor ons plezier, maar iémand moet het aankaarten.”