Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © Nationale Loterij

Nationale Loterij: "Online registratie is sluitend"

De online registratie op de website e-lotto.be van de Nationale Loterij is wel degelijk sluitend. Dat zegt de Nationale Loterij vandaag in reactie op een item in VTM NIEUWS van zaterdagavond. Daarin kwam IT-expert Nico Cool aan het woord, die toonde dat online gokken onder een valse naam mits wat handigheid toch mogelijk is. "We betreuren het feit dat tijdens de reportage verkeerdelijk de indruk werd gewekt dat de online registratiecheck eenvoudig te ontwijken is", luidt het.

1 reactie

 • Ricci Latte

  4 jaar geleden
  Ik speel al jaren via é-lotto onder een pseudoniem, heb nooit mijn eigen naam doorgegeven laat staan van een rijksregisternummer ingevuld te hebben!
 1. Buurlanden gaan nauwer samenwerken om verdrinking van migranten te voorkomen, Frontex zet luchtbewaking in

  Buurlanden gaan nauwer samenwer­ken om verdrin­king van migranten te voorkomen, Frontex zet luchtbewa­king in

  De EU-landen gaan hun samenwerking opvoeren in de strijd tegen smokkelnetwerken die migranten de levensgevaarlijke Kanaalroute opsturen. Dat hebben ze afgesproken tijdens een spoedoverleg in de Noord-Franse havenstad Calais. Tegelijk zal het Europese grensbewakingsagentschap Frontex haar aanwezigheid in het Kanaal en de Noordzee opvoeren, onder meer via luchtbewaking. Al op 1 december zou er een vliegtuig ingezet moeten worden.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 3. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.