Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © © Bart Leye

Nationale Bank ziet “nog veel ruimte” om CO2 beter te belasten

In België is er “nog veel ruimte” om CO2 doeltreffender te belasten. Dat zegt de Nationale Bank in een woensdag gepubliceerde analyse. “Extra overheidsmaatregelen zijn nodig omdat het huidige klimaatbeleid ontoereikend is”, luidt het.

 1. ASSISEN. Silvia werd net voor de moord op haar man Silvio Aquino zelf gegijzeld: “door aan mijn kinderen te denken kreeg ik extra kracht”
  Oudsbergen

  ASSISEN. Silvia werd net voor de moord op haar man Silvio Aquino zelf gegijzeld: “door aan mijn kinderen te denken kreeg ik extra kracht”

  Op 27 augustus 2015 werd Silvio Aquino gegijzeld door gewapende mannen met bivakmutsen op. Silvia L., Silvio's echtgenote, werd ook gegijzeld, maar kon nog net ontsnappen voor Silvio werd doodgeschoten. Vandaag, bijna zeven jaar na de feiten, getuigt Silvia L., net op de dag van haar vijftigste verjaardag, voor het assisenhof in Tongeren. Volg haar getuigenis in onze liveblog hieronder.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.