Nathalie Geijsbregts
Volledig scherm
Nathalie Geijsbregts © BELGA

Nathalie Geijsbregts krijgt 30 jaar na verdwijning uitnodiging coronavaccin

Nathalie Geijsbregts, die 30 jaar geleden in Leefdaal vermist raakte, terwijl ze stond te wachten op de bus naar school, heeft een uitnodiging gekregen om een vaccin tegen Covid-19 te gaan halen. Haar vader Eric Geijsbregts postte de brief op zijn Facebook-pagina.

50 reacties

 • dirk pyl

  1 maand geleden
  Zolang er geen bericht is van overlijden kan je niet uitgeschreven worden uit bevolkingsregister , toch normaal of niet soms
 • jos indigne

  1 maand geleden
  Dat wil zeggen dat haar rijksregister nog niet is afgesloten , computers werken op data
 • Guy Dupont

  1 maand geleden
  Lijkt me logisch. De zaak is nog niet afgesloten. Computer kent al de bijzonderheden niet hé?
 • Ives Ameel

  1 maand geleden
  Heel normaal ze is niet vergeten.
 • Leen Demeyer

  1 maand geleden
  Het is perfect normaal dat zij een uitnodiging kreeg. Ik snap tevens dat dit voor de papa slikken is ook. Jan Claes, schending van het briefgeheim, als je kind al 30 jaar vermist is? Niet overdrijven he.
 1. Tewerkstelling bij Belgische kmo's opnieuw op niveau van voor coronacrisis

  Tewerkstel­ling bij Belgische kmo's opnieuw op niveau van voor coronacri­sis

  De structurele tewerkstelling, dit wil zeggen zonder interim- en studentenjobs, bij kmo's in de privésector is in België gestegen tot op het niveau van voor de coronacrisis, in februari 2020. Voor Vlaanderen zijn de cijfers zelfs beter dan in november 2019. Dat blijkt uit een analyse van HR-dienstverlener SD Worx van de loongegevens van meer dan 21.000 kmo's met meer dan 320.000 werknemers over de laatste twee jaar.
 2. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.
 3. Aantal bruggen en tunnels in zeer slechte staat op enkele jaren tijd bijna verdubbeld

  Aantal bruggen en tunnels in zeer slechte staat op enkele jaren tijd bijna verdubbeld

  Op enkele jaren tijd is het aantal bruggen, tunnels en keermuren in Vlaanderen die in zeer slechte staat verkeren bijna verdubbeld, van 28 in 2017 naar 48 in 2021. In totaal telt Vlaanderen 700 van die bouwwerken die in matige tot zeer slechte staat zijn. Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open Vld) wil deze legislatuur 1,6 miljard euro investeren in de renovatie, het onderhoud en de modernisering.