Michel Lelièvre.
Volledig scherm
Michel Lelièvre. © VTM / Photonews

Nadat hij in elkaar geslagen werd in Anderlecht: “Michel Lelièvre woont niet in Terhulpen”

Michel Lelièvre (48) is niet naar Terhulpen (Waals-Brabant) verhuisd. Dat zegt de procureur des konings in Brussel. Hij ontkent zo berichtgeving in Waalse media. De oud-handlanger van Marc Dutroux werd vorige week in elkaar geslagen aan zijn woning in Anderlecht, nadat hij begin deze maand was vrijgelaten.

40 reacties

 • Bernd Vaes

  3 jaar geleden
  Hoe was het toen Martin vrijgelaten werd? Ook toen veel protest en zo meer. Maar uiteindelijk werd alles rustig. Zo zal het ook met deze man zijn. En zo zal het zelfs worden, wanneer Dutroux zelf vrijgelaten wordt.
 • Bert Pelgrims

  3 jaar geleden
  En alle goedgelovigen die een procureur geloven zijn er aan voor de moeite.
 • vicky vanderweyen

  3 jaar geleden
  De voorwaarden die opgelegd worden zijn schijn voor de samenleving,niets opvolging lieve mensen,gewoon één keer per maand u aanmelden bij uw sociale assistentie, en klaar is kees.
 • Anne Callebaut

  3 jaar geleden
  Deze man zal men altijd viseren,hij zal altijd met een oog moeten open slapen. Moest ik van hem zijn ik vraag weer een plaatsje aan in den bak.
 • Patrick Van Overmeire

  3 jaar geleden
  Hij heeft 25 jaar gekregen en heeft er 23 van vast gezeten wat toch bijna zijn volledige straf is. Natuurlijk ging hij ooit vrij komen en zijn vervroegd vrij komen is om hem te begeleiden op zijn vrijkomen binnen 2 jaar en dan men geen regels meer opleggen aan hem en kon hij naast de slachtoffers gaan wonen als hij wou dus mensen begrijpen dit niet het is een test om hem te betrappen om hem langer in de cel te steken als hij in de fout gaat.
 1. Bende die Lelièvre aanviel waarschuwt: “We willen hem hier niet. Als hij terugkomt, doen we met hem wat hij die kinderen heeft aangedaan”

  Bende die Lelièvre aanviel waarschuwt: “We willen hem hier niet. Als hij terugkomt, doen we met hem wat hij die kinderen heeft aangedaan”

  Michel Lelièvre (48), de voormalige kompaan van Marc Dutroux, werd woensdagmiddag door een groep onbekenden aangevallen voor zijn nieuwe verblijfplaats in Anderlecht. De bende die openlijk opschept over de aanval en de inbraak getuigde anoniem bij reporters van Sudinfo: “We zijn blij dat we die pedofiel uit de buurt weg hebben gekregen.”