Christel (links) en Lily Lenaerts getuigen over het overlijden van hun familielid Angèle na het bezoek van een met coronavirus besmette hulpsinterklaas aan het rusthuis waar het slachtoffer woonde.
Volledig scherm
Christel (links) en Lily Lenaerts getuigen over het overlijden van hun familielid Angèle na het bezoek van een met coronavirus besmette hulpsinterklaas aan het rusthuis waar het slachtoffer woonde. © Joel Hoylaerts/Photo News

Nabestaanden dienen klacht in tegen woonzorgcentrum Mol na sinterklaasbezoek: zus van eerste overleden bewoner getuigt

UPDATEDe corona-uitbraak na een sinterklaasbezoek in een woonzorgcentrum in Mol krijgt een staartje. Sinds het bezoek zijn al 24 bewoners met Covid-19 overleden. Eén van de nabestaanden dient nu een klacht in tegen het centrum bij het Agentschap Zorg en Gezondheid.

21 reacties

 • luc Cuypers

  3 weken geleden
  Niet enkel tegen dit centrum klacht indienen , maar tegen het samenraapsel dat zich in België een regering noemt . Voor de rechtbank er mee .
 • Michaux Maria

  3 weken geleden
  Groot gelijk
 • frans hertens

  3 weken geleden
  Wraak en de enige winnaar is den advocaat.
 • vanzeir guy

  3 weken geleden
  Er is altijd maar één winnaar in tijden van een proces.
 • Nico Villy

  3 weken geleden
  Er is geen enkel bewijs dat dit iets met corona te maken heeft.
 1. OVERZICHT. Al bevestigd: Niet-essentiële reizen naar het buitenland verboden, kappers open op 13 februari (als cijfers goed genoeg zijn)
  Play

  OVERZICHT. Al bevestigd: Niet-essentiële reizen naar het buitenland verboden, kappers open op 13 februari (als cijfers goed genoeg zijn)

  Het Overlegcomité beslist zoals verwacht om niet-essentiële reizen naar het buitenland te verbieden. De kappers krijgen dan weer hun gevraagde perspectief: zij zullen de deuren weer mogen openen vanaf 13 februari, maar wel op voorwaarde dat de cijfers “goed genoeg zijn”. Dat is bevestigd aan onze redactie. Volg straks rond 19u live op HLN en VTM NIEUWS de persconferentie.
 2. Van Langenhove vraagt aan Telegram-volgers om proceskosten mee te betalen: “Help ons met goede advocaten deze veldslag te winnen”

  Van Langenhove vraagt aan Telegram-vol­gers om proceskos­ten mee te betalen: “Help ons met goede advocaten deze veldslag te winnen”

  Dries Van Langenhove (Vlaams Belang) roept zijn volgers op Telegram op om proceskosten in de zaak Schild en Vrienden te helpen financieren. Het parket van Oost-Vlaanderen diende een verzoek in om de parlementaire onschendbaarheid van het Kamerlid op te heffen. “Ik heb echter niets te verbergen. Er staat niets strafbaars in het dossier”, klinkt het in een reactie.
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"