Jürgen Conings is nog altijd spoorloos. Inmiddels worden naast Marc Van Ranst en zijn gezin ook nog een tiental andere personen extra bewaking krijgen.
Volledig scherm
Jürgen Conings is nog altijd spoorloos. Inmiddels worden naast Marc Van Ranst en zijn gezin ook nog een tiental andere personen extra bewaking krijgen. © RV

Naast Van Ranst krijgt nog tiental personen politiebescherming als mogelijk doelwit van Jürgen Conings

Niet alleen viroloog Marc Van Ranst, maar in totaal een tiental personen zou extra bewaking krijgen ­tegen de voortvluchtige ­militair Jürgen Conings. Dat schrijven de kranten van Mediahuis vandaag op basis van welingelichte bronnen. Gevreesd wordt dat zij allemaal een doelwit zouden kunnen zijn van de zwaarbewapende man.

  1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
    Play
    TV

    Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

    Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.