photo_news
Volledig scherm
© photo_news

"Naar zone 30 als norm op Brusselse lokale wegen"

Oppositiepartij Groen pleit ervoor op alle lokale wegen in het Brussels gewest een maximumsnelheid van 30 km/u in te voeren, met de mogelijkheid tot uitzonderingen. Met het voorstel wil Brussels parlementslid Bruno De Lille het aantal verkeersslachtoffers omlaag krikken, maar de ingreep zou ook minder schadelijk zijn voor het milieu en de files wat inkorten, schrijft De Standaard.

  1. Vlaams Belang lanceert ‘KLAS-principe’ voor kwaliteitsvol onderwijs: “De enige grondstoffen waar Vlaanderen over beschikt, zijn onze hersenen”
    35

    Vlaams Belang lanceert ‘KLAS-principe’ voor kwaliteits­vol onderwijs: “De enige grondstof­fen waar Vlaanderen over beschikt, zijn onze hersenen”

    Voor Vlaams Belang heeft Vlaanderen een onderwijsplan voor de toekomst nodig. Daarom hield de partij zondag een digitale studiedag over het onderwerp. “De enige grondstoffen waar Vlaanderen over beschikt, zijn onze hersenen. Vlaanderen verdient dus kwaliteitsvol, leidinggevend, adequaat en sociaal onderwijs, het KLAS-principe dat we vandaag presenteerden” zegt Vlaams Parlementslid Jan Laeremans.