Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Naar deze inbreuken gaat politie actief op zoek voor uitschrijven coronaboetes

Het College van procureurs-generaal heeft een lijst gemaakt van inbreuken op de coronaregels waar de politie “prioritair en op actieve wijze” naar op zoek gaat. Het gaat om overtredingen op het samenscholingsverbod van meer dan vier personen, het sluitingsuur voor cafés en restaurants en de mondmaskerplicht op het openbaar vervoer. 

26 reacties

 • willy Adriaenssens

  11 maanden geleden
  Die 54 studenten schorsen voor school en univ. en boete van 1000 € geven .Geen verwittigen geven ,ik denk dat nu iedereen al weet wat kan en niet kan .
 • michel mans

  11 maanden geleden
  samenscholingsverbod? De staatskas zal nog al gespekt worden in Brussel en randgemeentes. Allé,zo toch moeten?Of had ik niet verstaan en gelezen dat ze in Molenbeek,geen boetes zullen uitschrijven?Weeral verschil met de gewone burger.Neem de oorzaak nu eens aan en betuttel deze niet.Iedereen voor de wet en overtreders zwaarder beboeten.Geen verschil meer in huidskleur aub.
 • Guy Leysen

  11 maanden geleden
  Zouden die boetes niet 10 maal meer moeten zijn. Nu wordt er lichtjes gedaan over "slechts" 250€. Bij 2500€ zouden er veel al iets beter nadenken. En controles? NOG meer opdrijven zodat er een echte pakkans is. Dit is geen spelletje hé zoals zovelen denken.
 • Josee De coster

  11 maanden geleden
  Het leger inzetten die weten precies wat dicipline en gehoorzaamheid betekend.
 • Yves Van Rossem

  11 maanden geleden
  Belgie is één groot circus ! Men gaat weeral de verkeerde burgers aanpakken terwijl men andere "groepen" met rust laat. Schande!