Gerges naast zijn zus Ahlam.
Volledig scherm
Gerges naast zijn zus Ahlam. © RV

Na moord op zus in Luik ook moeder bedreigd: “Hij wil haar doden als ze nog een traan om Ahlam laat”

Het parket van Luik heeft een Europees arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de oudere broer van Ahlam Younan (28). De Syrische vrouw werd negen dagen geleden vermoord aangetroffen in haar appartement in Luik. Haar handen waren vastgebonden en ze had een schotwonde aan het hoofd. Een zus van Fadia slaakt nu een noodkreet. Ze vermoedt dat Gerges teruggekeerd is naar Syrië om haar ouders te gijzelen. “Mijn moeder kreeg al te horen dat ze gedood zou worden als ze nog een traan om Ahlam zou laten”, klinkt het.

1 reactie

 • Benjamin Muilwijk

  5 dagen geleden
  Wat voor mens moet je niet zijn om je eigen zus (en ouders) te vermoorden.
 1. Fadia vindt zus (28) doodgeschoten en geboeid in appartement in Luik: “Eén van onze broers heeft haar vermoord. Hij vond dat we hoeren waren”

  Fadia vindt zus (28) doodgescho­ten en geboeid in apparte­ment in Luik: “Eén van onze broers heeft haar vermoord. Hij vond dat we hoeren waren”

  Ahlam Younan (28) werd afgelopen zondag dood aangetroffen in haar appartement in Luik. De handen van de Syrische vrouw waren vastgebonden en ze had een schotwonde aan het hoofd. De zus van het slachtoffer deed de macabere vondst. Ze beweert dat één van haar vijf broers achter de moord zit. “Mijn zus werd kort voor wat er gebeurd is door hem bedreigd. Volgens onze broer waren we hoeren”, getuigt Fadia in L’Avenir.
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter