BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Na meer dan 20 jaar in federale regering: Reynders draagt bevoegdheden over aan Geens en Goffin

Uittredend minister van Buitenlandse Zaken en Defensie Didier Reynders (MR) heeft zopas de macht overgedragen aan zijn opvolgers Koen Geens (CD&V) en Philippe Goffin (MR). Daarmee komt voor kersvers Eurocommissaris Reynders een einde aan meer dan twintig jaar onafgebroken aanwezigheid in de federale regering.

4 reacties

 • Rudy Jacobs

  4 jaar geleden
  voila ne slimme die snel maakt dat hij onder de voeten weg is uit zijn corrupte belgie,wordt gewaar dat er een hoop boel aan het aankomen is ,het juiste moment om zen boeltje te pakken en jobke veiligstellen,Jaaaaaaaaaa en geens en wa nog die kunnen nu rustig zitten teren en doen zoalls voorheen ,hun excuus ligt al klaar ,HET WAS VAN VOOR MIJN TIJD MIJNHEER,daarmee is dan alles gezegd.
 • Nadine Abe

  4 jaar geleden
  Van plaatsen verwisselen om toch maar een goed postje te kunnen houden . Profiteurs .
 • Chris Daeleman

  4 jaar geleden
  Wel als ik dit bewust volg ben ik ziek, het is alleen zakken vullen. Mensen in fabriek, bureau zijn zonder chauffeur ea, die meer uren, echt werken zonder luxe diner, meer stress die minder verdienen veel minder dan spreken we nog niet over opstapvergoeding.
 • Renee Gaillard

  4 jaar geleden
  Tof. In plaats van 11.000€ per maand zal hij nu 20.000€ opstrijken. Ik moest 272€ aan belastingen opleggen van mijn pensioen.