Het homoseksuele koppel in ‘Dertigers’ (Eén) gaf deze week met drie van jetje.
Volledig scherm
PREMIUM
Het homoseksuele koppel in ‘Dertigers’ (Eén) gaf deze week met drie van jetje. © VRT

Na het triootje in ‘Dertigers’: met stip de wildste fantasie, “zou ik het opnieuw doen, dan zou het met veel duidelijkere afspraken zijn”

Dat hebben we dan ook weer gehad: het homoseksuele koppel in ‘Dertigers’ (Eén) gaf deze week met drie van jetje. Seks met meerdere personen staat bovenaan heel wat verlanglijstjes. Maar is het de hemel op aarde? Twee lezers getuigen en seksuoloog Wim Slabbinck over voordelen én valkuilen.

12 reacties

 • Jan Van Bavel

  3 weken geleden
  Wat een goedkope brol, ze moesten verlegen zijn. Ben zeker dat de echte homo en lesbiennes mensen dit niet goedkeuren. Niveau is zelfs onder nul.
 • SONNY Pollaere

  3 weken geleden
  Ik heb deze scene moeten aanschouwen, gezien de tv per toeval aanstond, maar dacht wel dat het om een episode van 'The bold & beautifull' betrof. In ieder geval, en nu kom ik tot het punt van mijn betoog: ik heb de tv uitgezet, om geen electriciteit te verkwanselen aan deze bagger, wetende temeer dat de elektriciteitsprijzen de pan uitswingden gisteren door de panne in Thihange.
 • Gerda Haubourdyn

  3 weken geleden
  Wat een wereld. Alles kan en mag. Echt om fier op te zijn.
 • Gaston Foubert

  3 weken geleden
  Marginaler kan het toch niet meer, of toch?
 • Thomas De Lighbuer

  3 weken geleden
  Luc, maar blijkbaar wel interessant genoeg om het te lezen...
 1. Wanneer wordt u gevaccineerd, en met welk vaccin? Ook uw woonplaats speelt een rol, dit zijn alle mogelijke scenario’s

  Wanneer wordt u gevacci­neerd, en met welk vaccin? Ook uw woonplaats speelt een rol, dit zijn alle mogelijke scenario’s

  Binnenkort starten de vaccinaties voor de brede bevolking onder de 65 jaar in Vlaanderen. Het Agentschap Zorg en Gezondheid heeft daarvoor een overzicht gelanceerd waarop iedereen kan controleren wanneer hij of zij aan de beurt zal zijn voor een coronavaccin. Daarbij speelt trouwens niet alleen uw leeftijd een rol, maar ook uw woonplaats. We zetten de mogelijke scenario’s op een rij en u kan in de tabel zelf uw leeftijd opzoeken.
 2. OVERZICHT. Minder dan 2.000 coronapatiënten in ziekenhuizen
  Play
  17

  OVERZICHT. Voor het eerst sinds maart minder dan 2.000 coronapa­tiën­ten in ziekenhui­zen

  Er liggen nog 1.921 Covid-19-patiënten in de Belgische ziekenhuizen, van wie er 647 op de intensieve zorg liggen. Dat is een daling met respectievelijk 20 en 13 procent, blijkt uit de voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. Ook het aantal besmettingen, overlijdens en ziekenhuisopnames neemt af. Het is geleden van 13 maart dat er nog minder dan 2.000 Covid-patiënten in de ziekenhuizen lagen.
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser