De verkoop van Dafalgan is verviervoudigd. De producenten van paracetamolmiddelen zeggen aan de vraag te kunnen voldoen. Er zouden dus geen tekorten mogen ontstaan.
Volledig scherm
De verkoop van Dafalgan is verviervoudigd. De producenten van paracetamolmiddelen zeggen aan de vraag te kunnen voldoen. Er zouden dus geen tekorten mogen ontstaan. © AFP

Na het hamsteren van toiletpapier, nu rush op Dafalgan: verkoop verviervoudigd

Nu zowat iedereen wel voldoende toiletpapier en spaghetti in huis heeft, lijkt ons hamstergedrag zich stilaan richting apotheek te verplaatsen. De verkoop van Dafalgan – dé medicatie ter bestrijding van pijn en koorts bij het coronavirus - ging vorige week maal vier. Er is momenteel nog voldoende stock, maar de apothekersbond roept de apotheken toch op elke klant nog slechts één doosje pijnstillers mee te geven.

24 reacties

 • patrick feyen

  9 maanden geleden
  hamsteren van wc papier, pasta, gel, paracetamol en ga zo maar door en klagen dat anderen geen mondmasker dragen. Logisch denken is er voor vele niet meer bij!
 • paola nerozzi

  9 maanden geleden
  Handgel genoeg bij Kruidvat hier in belgie en paracetamol gaan we dan naar Kruidvat nederland is een pak goedkoper geen tekorten en mensen ga het kopen wanneer het nodig is want is allemaal niet nodig als ge niks mankeert gebruik jullie gezond verstand als jullie die nog hebben
 • Guido Dyck

  1 jaar geleden
  Geen handgel meer bij apothekers,geraken zelfs niet aan de acohol om het zelf te maken .idem vloeibare handzeep
 • Pieter En Ester Ongenaed

  1 jaar geleden
  Waar zijn ze mee bezig, doe even normaal. Koop het wanneer het echt nodig is.
 • Freddy Van Hulst

  1 jaar geleden
  De pers helpt hier allemaal flink aan mee. Niks nieuws onder de zon.
 1. Overlegcomité wordt ‘terrascomité’: ook buitenbubbel en contactberoepen morgen weer op tafel
  PREMIUM
  147

  Overlegco­mité wordt ‘terrasco­mité’: ook buitenbub­bel en contactbe­roe­pen morgen weer op tafel

  Dat de scholen na de paasvakantie deels heropenen, staat zo goed als vast. De vraag is wie volgt, nu de coronacijfers na de ‘paaspauze’ nog steeds niet goed zijn. Het winkelen op afspraak blijkt geen succes en ook de kappers willen liefst zo snel mogelijk weer knippen. Ook over de horeca is het laatste woord niet gezegd. Een overzicht van wat morgen op tafel ligt tijdens het Overlegcomité.
 2. Reissector wil af van verplichte quarantaine bij reis naar groene en oranje zones
  7

  Reissector wil af van verplichte quarantai­ne bij reis naar groene en oranje zones

  De Vereniging van Vlaamse Reisbureaus (VVR) roept het Overlegcomité op om het reisverbod vanaf 19 april definitief af te voeren. De sectororganisatie vraagt om reizen naar groene en oranje zones binnen Europa opnieuw zonder quarantaineverplichting mogelijk te maken. Daarnaast roept de VVR ons land op om zich aan te sluiten bij de Europese reiscorridors. Vanaf de zomervakantie zouden alle Belgen mits een coronapaspoort en sneltesten opnieuw op reis moeten kunnen vertrekken.
 1. Mondmaskerjurk gaat naar Miss Universe
  Play

  Mondmasker­jurk gaat naar Miss Universe

 2. American footballspeler houdt dief tegen: "Wil je geld hebben? Ga werken, ga naar school"
  Play

  American football­spe­ler houdt dief tegen: "Wil je geld hebben? Ga werken, ga naar school"