Archiefbeeld: politie in station Blankenberge in 2021
Volledig scherm
Archiefbeeld: politie in station Blankenberge in 2021 © Benny Proot

Na eerdere incidenten: Federale Spoorwegpolitie deze zomer extra aanwezig op ‘hotspots’

De Federale Spoorwegpolitie heeft vrijdag in het station Brussel-Zuid in aanwezigheid van minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) en minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo) haar zomerplan voorgesteld. Op verschillende hotspots en op populaire trajecten zoals naar de kust, de festivals of de recreatiedomeinen worden zo veel mogelijk patrouilles ingezet.

 1. Chris Martin van Coldplay begroet honderden fans aan Brussels hotel: “Al tien jaar fan van hun muziek... en de charismatische frontman natuurlijk”
  Play
  Brussel

  Chris Martin van Coldplay begroet honderden fans aan Brussels hotel: “Al tien jaar fan van hun muziek... en de charismati­sche frontman natuurlijk”

  Voor hotel Amigo, op een steenworp van de Brusselse Grote Markt, verzamelden maandag opnieuw honderden fans van Coldplay. De Britse band verblijft er tijdens de concertreeks in het Koning Boudewijnstadion. Sommige fans stonden al enkele uren aan te schuiven, maar om 15.30 uur maakte leadzanger Chris Martin (45) toch een – weliswaar korte - verschijning.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.