Marc Baert
Volledig scherm
PREMIUM
© Marc Baert

Na de winst, de rellen. Hoe kan dat? “Het zijn dezelfde gasten die altijd rellen: of het nu op coronabetoging is of tijdens ontmoeting met influencer aan de Beurs”

Na de overwinning van Marokko tegen België zijn in het centrum van Brussel zware rellen uitgebroken. Tientallen jongeren richtten er vernielingen aan en stichtten brand. “Het zijn altijd dezelfde die rellen.”

243 reacties

 • robert van puyenbroeck

  2 maanden geleden
  Ik heb maar één held gezien en dat was de Nederlandse Marokkaan Morrad Baddaou die het lef had om de Marokkaanse gemeenschap te verwijten dat ze hun jongeren moesten onder controle houden. Een overwinning wordt gevierd maar niet met rellen en plunderingen, maar met feesten. Een grote overwinning voor het racisme en VB waren zijn slotwoorden.
 • Francis Donkers

  2 maanden geleden
  Altijd de zelfde gasten, ze weten wie ze zijn. Waarom lopen die nog los dan, minderjarig of niet. Zeer streng bestraffen, ook de ouders
 • arnout verhoeve

  2 maanden geleden
  Ze maken hun eigen beeld dat bij de bevolking over hen heerst. Vlaams belang zal er zijn voordeel uithalen.
 • Linda D'Haese

  2 maanden geleden
  Het word de hoogste tijd dat de politici eens hard gaan optreden tegen die buitenlandse criminelen oppakken dubbele nationaliteit afnemen en onmiddellijk het land uitzetten en ook hun ouders wand zij zijn mede verantwoordelijk
 • jos segers

  2 maanden geleden
  Dit zegt genoeg over de straffen of boetes die er werden opgelegd bij vorige rellen. Die gasten lachen ons gewoon uit en gaan hun gang om alles strafeloos te vernielen.
 1. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.