Marc Baert
Volledig scherm
PREMIUM
© Marc Baert

Na de winst, de rellen. Hoe kan dat? “Het zijn dezelfde gasten die altijd rellen: of het nu op coronabetoging is of tijdens ontmoeting met influencer aan de Beurs”

Na de overwinning van Marokko tegen België zijn in het centrum van Brussel zware rellen uitgebroken. Tientallen jongeren richtten er vernielingen aan en stichtten brand. “Het zijn altijd dezelfde die rellen.”

243 reacties

 • robert van puyenbroeck

  2 maanden geleden
  Ik heb maar één held gezien en dat was de Nederlandse Marokkaan Morrad Baddaou die het lef had om de Marokkaanse gemeenschap te verwijten dat ze hun jongeren moesten onder controle houden. Een overwinning wordt gevierd maar niet met rellen en plunderingen, maar met feesten. Een grote overwinning voor het racisme en VB waren zijn slotwoorden.
 • Francis Donkers

  2 maanden geleden
  Altijd de zelfde gasten, ze weten wie ze zijn. Waarom lopen die nog los dan, minderjarig of niet. Zeer streng bestraffen, ook de ouders
 • arnout verhoeve

  2 maanden geleden
  Ze maken hun eigen beeld dat bij de bevolking over hen heerst. Vlaams belang zal er zijn voordeel uithalen.
 • Linda D'Haese

  2 maanden geleden
  Het word de hoogste tijd dat de politici eens hard gaan optreden tegen die buitenlandse criminelen oppakken dubbele nationaliteit afnemen en onmiddellijk het land uitzetten en ook hun ouders wand zij zijn mede verantwoordelijk
 • jos segers

  2 maanden geleden
  Dit zegt genoeg over de straffen of boetes die er werden opgelegd bij vorige rellen. Die gasten lachen ons gewoon uit en gaan hun gang om alles strafeloos te vernielen.
 1. Kinderen van minister Van Quickenborne zijn bang na verblijf in safehouse: hoe ga je daar als ouder best mee om?
  PREMIUM

  Kinderen van minister Van Quickenbor­ne zijn bang na verblijf in safehouse: hoe ga je daar als ouder best mee om?

  “We overwegen een kinderpsycholoog in te schakelen. Mijn kinderen zijn bang”, vertelde de vrouw van minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) aan onze krant. Hoe ga je als ouder best om met kleintjes die zoiets traumatisch meemaken als een verblijf in een safehouse? Wanneer wordt hun angst problematisch? Expert Guy Bosmans (KU Leuven): “Het is heel mooi wat deze mama doet.”
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 3. De ‘Queen of the Skies’, de Boeing 747 die ons naar verre bestemmingen deed reizen, kan niet meer op tegen meer moderne toestellen
  PREMIUM
  9

  De ‘Queen of the Skies’, de Boeing 747 die ons naar verre bestemmin­gen deed reizen, kan niet meer op tegen meer moderne toestellen

  Afgelopen nacht is in Everett (Washington) de laatste Boeing 747 afgeleverd aan zijn nieuwe eigenaar, de Amerikaanse cargo-maatschappij Atlas Air. Daarmee valt het doek over de bouw van één van de meest opmerkelijke vliegtuigen uit de luchtvaartgeschiedenis. De ‘Jumbo Jet’ democratiseerde de langeafstandsvlucht. Wanneer de laatste Air Force One binnen een jaar of 35 naar het museum of de schroothoop gaat, zal de 747 bijna een eeuw gevlogen hebben.