Jihad Van Puymbroeck.
Volledig scherm
Jihad Van Puymbroeck. © photo_news

Na de hetze: N-VA-politici verdedigen Jihad Van Puymbroeck

Nadat ze gisteren op sociale media heel wat haatberichten over zich kreeg, steunen vandaag heel veel Twitter-gebruikers Jihad Van Puymbroeck. Het 23-jarige meisje postte gisteren dat ze aan de slag ging bij de VRT, maar kreeg daar een massa negatieve en racistische commentaren voor in ruil. Opvallend: ook een aantal N-VA'ers posten nu hun afgrijzen tegenover die reacties. Ondertussen verdedigde de VRT de aanstelling van Van Puymbroeck. 

54 reacties

 • DIRK JULIUS VANDESSEL

  5 jaar geleden
  Geen objectief-correct info , geen subsidies meer voor politiek-correcte propaganda met ONS belastingsgeld gefinancierd, zeker niet enkel door de minderheid aan Linkse groene en rode kiezers !
 • DIRK JULIUS VANDESSEL

  5 jaar geleden
  En waarom werd juffrouw Inifada Van Puymbroeck niet mee aangeworven, was ze niet meer GROEN genoeg achter de oren ??????
 • erik jagers

  5 jaar geleden
  Het gaat hier over een openbare omroep betaalt met belastingsgeld van alle Vlamingen die al jaren in handen is post-modernisten. Ergo, de VRT is er niet voor iedereen in de samenleving. N-VA heeft al sinds 2004 de macht in Vlaanderen en over de belastingscenten die naar de openbare omroep gaan, er is sedertdien geen haar verandert. Dat zegt alles over de echte opstelling van N-VA; links.
 • philippe decock

  5 jaar geleden
  Ze heeft haar naam niet gestolen. Ze voert een Jihad tegen alles wat vlaams is en diegene die denkt dat ze gaat veranderen gelooft in sprookjes. De VRT is extreem links en zal zo blijven.
 • Roger Geens

  5 jaar geleden
  Geen probleem ,ik kijk alleen naar de "rolkrant "en om 18 uur naar het journaal ,dus heb ik geen probleem met vanuit welke richting ook men commentaar geeft
 1. Bruggeling Davy (34) eindelijk vrijgelaten uit Mexicaanse cel “met zware criminelen”, familie reageert opgelucht
  PREMIUM

  Bruggeling Davy (34) eindelijk vrijgela­ten uit Mexicaanse cel “met zware criminelen”, familie reageert opgelucht

  “Haal me hier zo snel mogelijk weg.” Dat zei Bruggeling Davy Vanderhaeghen (34) tegen zijn zus toen hij haar na drie dagen in een Mexicaanse cel eindelijk kon bereiken. Eerst werd hij beschuldigd van een autodiefstal, daarna van drugsfeiten en wildplassen en uiteindelijk zou hij weerspannig geweest zijn tegen de politie. Om maar te zeggen: de man heeft er drie bewogen dagen opzitten. Hij is weer op vrije voeten, maar “hij is heel emotioneel", zegt zijn familie.
  Brugge
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.