Bruno Collet van Aquarium Neon in Lochristi.
Volledig scherm
PREMIUM
Bruno Collet van Aquarium Neon in Lochristi. © Wannes Nimmegeers

Na de fiets, iedereen een aquarium: levertijd tot 3 maanden voor rustgevend visaquarium in leef- of thuiswerkplek

Dat het sinds corona soms maandenlang wachten is op een nieuwe fiets, is bekend. Maar nu we massaal thuiswerken, boomt ook de vraag naar een kleurrijk, tropisch aquarium met sierlijke vissen. Op sommige modellen is het tot drie maanden wachten. “Even groot als de laserprinter, maar een pak minder grijs en véél rustgevender. Al vanaf 200 euro breng je een stukje levende tropen in je thuiskantoor.”

7 reacties

 • Milan Devogelaere

  2 maanden geleden
  Als je correcte informatie wil over het houden van vissen, ga dan kaar een aquariumvereniging. In Leuven is er bijvoorbeeld eentje aan de vaart. Hier helpen ze je tenminste correct verder en het is er goedkoper dan in een winkel.
 • Louis Smeekens

  2 maanden geleden
  En eens ze gaan zien hoeveel werk daar aan is en hoe dit kan stinken als je te lang wacht met onderhoud, zal de visverkoper op de nek van die miljoenen visjes die in het toilet zullen belanden, dik verdienen. Bah... de mens. Een vis hoort niet in een bak te zitten.
 • Pieter Verhulst

  2 maanden geleden
  Heb 15 jaar een gehad. Cadeau gekregen. Blij dat ik er vanaf ben. Is mooi maar ook weer een jobke bij.
 • André Gijbels

  2 maanden geleden
  Ik had 2 aquarium ééntje van 200 lt één van 60 lt, had deze 10 jaar, er heel heel wat onderhoud aan,is prachtig om te zien,maar ge moet ook weten welke vissen samen horen horen en vijandig zijn voor andere vissen,sommige zijn roofvissen en eten al wat kleiner is dan hun,sommige moet men per onpaar kopen,begin eerst een goede aquarium boek te kopen en deze goed aandachtig te lezen,of eentje zoeken in een bibliotheek, dan weet u of ge wel geschikt zijt voor te houden van een aquarium
 • christianne bruyland

  2 maanden geleden
  Ik spreek uit ondervinding, in de thuis familiekring waren er 4 aquariums, momenteel nog 0. Probeer eerst met een kleintje met koudwatervisjes die je zo kan meenemen en zie hoe u of uw kinderen dit volhoudt
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee