Volledig scherm
© Hans Verbeke

Na 23 levenslange rijverboden eindelijk celstraf: “Recidivist kon te lang zijn goesting doen”

Een vijftiger uit Zonhoven die al 23 keer een levenslang rijverbod had gekregen en toch nog achter het stuur kroop, heeft een celstraf van achttien maanden gekregen. "Eigenlijk heeft deze man te lang het signaal gekregen dat hij gewoon zijn goesting kon doen", zegt verkeerspsycholoog Ludo Kluppels.

 1. Sp.a-voorzitter Conner Rousseau toont zijn sixpack uit solidariteit met Finse premier: “We zijn 2020 hé, preutse mensen”

  Sp.a-voorzitter Conner Rousseau toont zijn sixpack uit solidari­teit met Finse premier: “We zijn 2020 hé, preutse mensen”

  Een foto van de Finse premier Sanna Marin (34) in het maandblad Trendi doet stof opwaaien in haar land. Op de foto is te zien hoe de Finse premier Sanna Marin (34) poseert in een blazer, waaronder ze geen kleding draagt. Dat schoot bij sommigen in het verkeerde keelgat, maar Marin krijgt nu steun van sp.a-voorzitter Conner Rousseau (27), die op Instagram een foto heeft gepost van zijn sixpack: “We zijn 2020 hé, preutse mensen.”
 2. LIVE. Premier De Croo: "We moeten niet continu van strategie veranderen" - Ziekenhuizen moeten overschakelen naar fase 2a
  Play

  LIVE. Nieuwe lockdown of niet? Vlaamse virologen reageren in VTM NIEUWS

  De coronacijfers blijven drastisch toenemen in België. Na hun Franstalige collega’s vinden nu ook de Vlaamse virologen dat een nieuwe lockdown moet overwogen worden. De teststrategie is sinds gisteren aangepast omdat laboratoria in ons land niet meer kunnen volgen. Intussen draaien de ziekenhuizen op volle toeren om ook de niet Covid-zorg te kunnen blijven bolwerken. Lees in dit liveblog de laatste ontwikkelingen over het coronavirus.