Kamerfractieleider Peter De Roover (N-VA).
Volledig scherm
Kamerfractieleider Peter De Roover (N-VA). © Belga/Twitter

N-VA wil ministers aan de tand voelen over chaos op Zaventem

N-VA wijst met een beschuldigende vinger richting de federale overheid voor de drukte van afgelopen weekend op de luchthaven van Zaventem. Kamerfractieleider Peter De Roover wil dat minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) en haar collega van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo) tekst en uitleg komen geven in het parlement.

86 reacties

 • Eric Loyens

  1 week geleden
  Gaat nva dan ook het openbaar vervoer in antwerpen aan de kaak stellen?? Alle dagen tijdens de spit ,schoolkinderen en werkende mensen zitten opeengeplakt op tram en bus maar ja het zal mogen van bartje den burgemeester zeker maar wacht eens is dat ook geen nvaer
 • Walter Van Criekinge

  1 week geleden
  Maar wel opeengestapeld als in een sardienenblik in de Brusselse trams en bussen is daar ook geen NVA - er burgemeester.
 • ROGER DEPREZ

  1 week geleden
  Men moet GEEN universiteit gedaan hebben om te weten dat het zou verkeerd lopen bij die terug keer na die vakanties. In plaats van op reis gaan te verbieden en omdat men in al die regeringen het niet eens kon geraken krijgen wij dit beeld bij terug keer. Heel mooi voor mensen die wel thuis blijven en netjes de regels volgen, waarom lukt het zo goed als nooit in België als er een gezamenlijk belang moet zijn hier. Arm België.
 • Fred Valk

  1 week geleden
  Zoals met de vaccinaties, de overheid is overal te laat en holt achter de feiten aan. Efficiënt bestuur moet men niet verwachten in België.
 • Gino Denil

  1 week geleden
  Maar wel opeengestapeld als in een sardienenblik in de Antwerpse trams maandag. Wordt die stad niet geleid door een NV-A burgemeester.
 1. Kan je allergisch reageren op het coronavaccin? En wat moet je dan doen? Expert beantwoordt uw vragen
  PREMIUM

  Kan je allergisch reageren op het coronavac­cin? En wat moet je dan doen? Expert beant­woordt jouw vragen

  Alle virologen en experts zijn het erover eens: we hoeven niet bang te zijn om ons te laten vaccineren tegen Covid-19. Maar wat als je allergisch bent voor bepaalde stoffen in die spuit? Moet je dan de voorkeur geven aan één van de verschillende vaccins? Of misschien heb je wel een allergie waar je helemaal geen weet van hebt? Wat is dan het risico? We stelden onze vaccinatievragen rond allergieën aan infectioloog Marie-Angélique De Scheerder van het UZ Gent.
 1. "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord
  Play

  "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord

 2. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown