Yoleen Van Camp.
Volledig scherm
Yoleen Van Camp. © Photo News

N-VA wil ‘draaideurhuwelijken’ aanpakken

De N-VA heeft een wetsvoorstel ingediend dat een bepaalde vorm van schijnhuwelijken om zo verblijfsrecht te bekomen tegen moet gaan. Concreet gaat het om de zogeheten ‘draaideurhuwelijken’.

12 reacties

 • Tom Faes

  2 jaar geleden
  Het ware veel beter dat NVAstopt met zijn draaideur politiek. Afhankelijk van de windrichting draait nva rustig in het rond.
 • Sebastian Peeters

  2 jaar geleden
  Toen ik afgestudeerd was en al 1 jaar aan het werken was, wou ik samen met mijn Europese vriendin gaan samenwonen die een jaar na mij afstudeerde. Dan moest ik een hele rimram aan documenten tekenen en opmaken dat ik instond voor alle onderhoud, dat ze nergens uitkeringen kon trekken en bewijzen dat we elkaar al een poos kennen. Blijkbaar zijn profiteurs beter op de hoogte van de wetgeving.
 • gilberte Vergaelen

  2 jaar geleden
  Wie heeft die Yoleen Van Camp weer uit zijn mouw geschut, nooit iets van die vrouw gehoord. Postjes !!!noemen ze dat. Trump weet meer van aanpakken. Drie maanden mag je Naar Amerika reizen naar je vriend of vriendin, dan weer terugkomen om hier 3 maanden te blijven.
 • Jef Heffens

  2 jaar geleden
  Weer een onderwerp waarin de Klassieke partijen SPA, C&V en VLD massaal gefaald hebben en dan zijn ze verwonderd dat veel burgers op extreem rechts stemmen. Het lijkt er sterk op dat géén enkele van deze drie partijen dat al begrepen hebben. Als ze zo voortdoen worden ze gedecimeerd tot onder de kiesdrempel.
 • Francois Herrygers

  2 jaar geleden
  Het wordt hoog tijd dat ze dit eens aanpakken en dat ze maar eerst beginnen met die dubbele nationaliteiten eens af te pakken wij hebben toch ook maar één paspoort dit gaat al veel problemen voorkomen en zeker op gebied van fraude en criminaliteit !!!!!! Werk aan de winkel zou ik zeggen
 1. Biostatisticus Geert Molenberghs: “Volgende week of week nadien is meer dan 50 procent van besmettingen met Deltavariant”
  Play
  79

  Biostatis­ti­cus Geert Molen­berghs: “Volgende week of week nadien is meer dan 50 procent van besmettin­gen met Deltavari­ant”

  De coronacijfers blijven dalen in ons land, maar de Deltavariant is aan een opmars bezig. Bij ongeveer drie op tien besmettingen gaat het momenteel om de Indiase variant of Deltavariant. “We verwachten volgende week of de week nadien over de 50 procent te gaan”, zegt biostatisticus Geert Molenberghs bij HLN Live. Dat betekent volgens hem dat we toch nog voorzichtig moeten zijn, zeker bij het reizen.