N-VA stelde deze week zijn verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen voor.
Volledig scherm
N-VA stelde deze week zijn verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen voor. © Photo News

N-VA toont geen interesse in post van premier: "Kan u zich het circus in de Kamer inbeelden als premier N-VA’er zou zijn?"

N-VA is niet geïnteresseerd in de post van premier bij de verkiezingen in 2019. Dat zegt vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken Jam Jambon in een interview met La Libre Belgique. 

209 reacties

 • willem coopman

  4 jaar geleden
  Moest BDW enige moed hebben dan had hij en niemand anders de scepter van Di Rupo overgenomen. Maar daar is nu eenmaal moed voor nodig, geen gekekel zonder eieren. Om het in de politiek te maken volstaat een acteurs-diploma zodat de mensen niet zien hoe ze belogen worden, daar zijn vele NVA's het levende voorbeeld van!
 • Anoniem

  4 jaar geleden
  men zou beter naast één federale regering met afschaffing van alle regionale regeringen ook een beperking invoeren van de duur van de mandaten : twee maal verkiesbaar en nadien gedaan met aan politiek en zakkenvullerij te doen. Beroepspolitiek is in tegenspraak met democratie en leidt tot dictatuur en corrupte
 • Frank Van den Bulck

  4 jaar geleden
  En nu is het geen circus zeker ? Onbekwame zakkenvuller !
 • Ronny Ooijen

  4 jaar geleden
  Danny Holdensrath,en maar goed ook.Want vanaf de enkels naar boven is bij die graaier (zoals met zijn beloofde mandatenlijst) alles gebakken lucht.
 • Gudo Courtois

  4 jaar geleden
  Ze komen allemaal nog niet aan de enkels van BDW.
 1. KIJK. Ongeduldige bestuurder in Schoten viseert auto met 'L' op de achterruit en voert meerdere gevaarlijke inhaalmanoeuvres uit
  Play

  Ongeduldi­ge bestuurder in Schoten viseert auto met 'L' op de achterruit en voert meerdere gevaarlij­ke inhaalma­noeu­vres uit

  Deze dashcambeelden doen de ronde op sociale media. De bestuurder in de Volkswagen wil zijn voorligger voorbijsteken, maar heeft te weinig geduld. Naast het bumperkleven, overschrijdt de automobilist meerdere verkeersregels. De wagen rijdt over een volle lijn, over een verdrijvingsvak,... Gevaarlijke manoeuvres, maar het roekeloos rijgedrag leidt niet tot incidenten.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.