Jan Spooren (N-VA)
Volledig scherm
Jan Spooren (N-VA) © BELGA

N-VA stelt voor mensen met burn-out "even elders te laten werken"

UpdateHet aantal langdurig zieken in ons land heeft een historisch hoog niveau bereikt, met burn-outs als een van de voornaamste oorzaken. Om dat hardnekkige probleem aan te pakken, wil de N-VA langdurig zieken laten testen bij andere werkgevers en andere beroepen. Dat schrijven Het Nieuwsblad, De Standaard en Gazet van Antwerpen vandaag.

 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 2. ACV: "Deze regering is onbarmhartig voor zieke werknemers en meevoelend met hun werkgevers"
  langdurig zieken

  ACV: "Deze regering is onbarmhar­tig voor zieke werknemers en meevoelend met hun werkgevers"

  Het ACV is woedend over de regeringsbeslissing om langdurig zieken met financiële sancties te dwingen tot medewerking aan reïntegratietrajecten. "Deze botte en puur budgettaire beslissing is nefast voor de constructieve aanpak die de voorbije maanden groeide rond reïntegratie van langdurig zieken", aldus de christelijke vakbond vandaag in een persmededeling. De conclusie luidt dan ook: "Deze rechtse en liberale regering is onbarmhartig voor zieke werknemers en meevoelend met hun werkgevers."