De tweet die Roggeman verstuurde over de 629 migranten.
Volledig scherm
De tweet die Roggeman verstuurde over de 629 migranten. © Reuters/rv

N-VA-jongerenvoorzitter maakt zich vrolijk over 629 migranten die vastzitten tussen Italië en Malta: "Return to sender"

De jongerenvoorzitter van de N-VA, Tomas Roggeman, heeft op Twitter de wind van voren gekregen voor zijn commentaar bij het nieuwsbericht over de 629 migranten die momenteel vastzitten op een reddingsschip tussen Italië en Malta. 'Return to sender', postte Roggeman samen met twee muzieknoten, verwijzend naar het gelijknamige liedje van Elvis Presley.

381 reacties

 • x x

  3 jaar geleden
  Het ontbreekt die jonge politicus nog aan de genormaliseerde hypocrisie die welig tiert in de klassieke partijen.
 • vanaeken jokke

  3 jaar geleden
  Als ze de zaken willen aanpakken staan de correcte linkse en CD&V OP HUN ACHTERSTE POTEN Ronny Ooijen.Populistische zever het enige woord dat gij kent.Hoeveel hebt gij er in huis Ronny ik weet het geen enkele en die NGO heeft ook geen enkele in huis.Wel hard roepen op de man die de wetten wil veranderen maar niemand wil toestemming geven om ze te veranderen.Ze worden misschien gefolterd dat liedje word afgezaagd.
 • Ronny Ooijen

  3 jaar geleden
  De zaken aanpakken (iets wat ze bij N(V)-A graag beweren te doen) kan je doen in het parlement door wetsvoorstellen in te dienen.Niet door populistische zever te twitteren of je mening te uiten in het VRT gebouw.
 • Rudolf Leplae

  3 jaar geleden
  N-VA is een partij van egoïsten die doen alsof . Ze maken tal van nieuwe regeltjes , denken dat ze alles beter weten, maar realiseren niets of bijna niets waar de modale burger beter van wordt. Hopelijk zal de kiezer dat eindelijk eens inzien.
 • Roland Vanlerberghe

  3 jaar geleden
  Het duurt nog even......tot al het geld op is en dan gaat het stoppen.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Vandenbroucke wil ook apothekers coronavaccin laten toedienen, artsen noemen zijn voorstel “een regelrechte kaakslag”
  27

  Vandenbrou­c­ke wil ook apothekers coronavac­cin laten toedienen, artsen noemen zijn voorstel “een regelrech­te kaakslag”

  De werkdruk bij de huisartsen is groot en volgens minister Frank Vandenbroucke (Vooruit) moeten zij zich kunnen focussen op hun kernopdrachten. Daarvoor zijn een aantal ingrepen nodig. Zo werkt hij momenteel aan een wetsvoorstel waarbij ook apothekers coronavaccins zouden mogen geven. Dat zegt Vandenbroucke bij ‘De Inspecteur’ op Radio 2. De Belgische Vereniging van Artsensyndicaten (BVAS) verzet zich evenwel met klem tegen het voorstel. “De regering is gewaarschuwd: dit zou weleens de spreekwoordelijke druppel te veel kunnen zijn”, zo klinkt het.