N-VA-kandidates Annick De Ridder en Sevilay Altintas.
Volledig scherm
N-VA-kandidates Annick De Ridder en Sevilay Altintas. © Photonews, N-VA

N-VA'ers speechen bij Turkse zakenclub gelinkt aan Grijze Wolven

De Antwerpse N-VA-kandidaten Annick De Ridder (tweede plaats op de gemeenteraadslijst) en Sevilay Altintas (tiende plaats) hebben een lezing gegeven bij een zakenclub uit de Turkse gemeenschap die banden heeft met de omstreden organisaties Milli Görus en Grijze Wolven. Dat schrijft De Morgen. N-VA verdedigt in een reactie het initiatief.

66 reacties

 • Willy Slachmuylders

  3 jaar geleden
  N-VA is top !
 • Johan Goris

  3 jaar geleden
  Grijze wolven, Erdogan, dictatuur. Een belangrijke les: laten we niet allemaal voor dezelfde partij stemmen, want dan heb je hier hetzelfde.
 • Frank Deridder

  3 jaar geleden
  De Morgen op de kap van Altintas voor een speech voor haar eigen gemeenschap. Terwijl links altijd roept hoe belangrijk dialoog wel is, de hypocrieten!
 • Hubert Collaer

  3 jaar geleden
  Dat de Morgen eens bij PVDA gaat kijken:Jos D'Haese vind op zijn Facebook profiel intimidatie,terreur en sabotage leuk. Die man is lijsttrekker in het district Borgerhout en Antwerps woordvoerder voor PVDA. Bizar dat geen enkele media dit meldt behalve 't Palieterke
 • vanaeken jokke

  3 jaar geleden
  Begrijpend lezen niet gemakkelijk hé Jef Lois.NVA niet goed voor uw gezondheid Tommeke voor u zou beter groen en SPA zondag verkozen worden.50 jaar terug in de tijd met paard en kar en kaarsjes.
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. Nationale Veiligheidsraad heeft eerste strategie klaar: “Alsmaar complexere bedreigingen zoals fake news en terrorisme”

  Nationale Veilig­heids­raad heeft eerste strategie klaar: “Alsmaar complexere bedreigin­gen zoals fake news en terrorisme”

  De Nationale Veiligheidsraad klopte vandaag de allereerste Belgische veiligheidsstrategie ooit af. Die bepaalt de vitale belangen voor ons land en moet helpen om bedreigingen te voorkomen. “De bedreigingen waarmee we als land worden geconfronteerd, worden alsmaar complexer. Het is van cruciaal belang dat we over een duidelijke en uitgewerkte visie beschikken”, stelt premier Alexander De Croo (Open Vld).