Volgens betrouwbare getuigen had het jonge koppel, toen ze na hun wandeling vertrokken, geen Maxi-Cosi bij.
Volledig scherm
Volgens betrouwbare getuigen had het jonge koppel, toen ze na hun wandeling vertrokken, geen Maxi-Cosi bij. © Google Maps/Photo News

Mysterie rond koppeltje dat Maxi-Cosi laat verdwijnen aan meer in Spa

BinnenlandDe federale politie voert een gerechtelijk onderzoek naar bizarre feiten aan het meer van Warfaaz in Spa. Een koppel van rond de 25 jaar liet daar afgelopen maandag, tijdens een wandeling rond het meer een Maxi-Cosi verdwijnen. Of er een baby in zat, is niet bekend.

5 reacties

 • cynthia dekyvere

  3 jaar geleden
  Is hier al meer informatie over ? Het blijft wat door mijn hoofd spoken enkel de mogelijke gedachte dat er baby betrokken kan zijn
 • Brigitte Van Deuren

  3 jaar geleden
  Het kan ook vrij onschuldig zijn, in dat geval zal het koppel eich wel bekend maken als de zoektocht onder hun aandacht komt. Bv. Hebben ze hun kindje verloren en was dit een vorm van afscheid voor hun...bij een miskraam ofzo. Door hun emoties hebben zouden zij dan noet stilstaan bij sluikstorten ofzoiets. Niet alles moet negatieve bedoeling hebben.
 • Ivan Godefroot

  3 jaar geleden
  Jacques Deceuninck: ja das ook waar, men kan zo blijven doorgaan tot het meerke vol zit :D
 • Ann Verschueren

  3 jaar geleden
  Men kan misschien eens duikers inzetten en wie weet wat is daar in dat meer allemaal nog te vinden? Maar kan evengoed ook een sluikstorter geweest zijn met een versleten maxi cosi vol rommel??
 • Jacques Deceuninck

  3 jaar geleden
  Prachtige reactie Ivan. Van dezelfde mening. Jammer echter dat die graaiers direct zouden vevangen worden door een andere.
 1. Burgemeesters van kleine gemeenten gaan strijd aan tegen verplichte gemeentefusies: “Partijen moeten kleur bekennen”
  67

  Burgemees­ters van kleine gemeenten gaan strijd aan tegen verplichte gemeentefu­sies: “Partijen moeten kleur bekennen”

  Burgemeester van Glabbeek Peter Reekmans (Dorpspartij) wil met een burgemeestersfront een tegenoffensief inzetten tegen verplichte gemeentefusies. “Het is hoog tijd dat alle Vlaamse partijen eens kleur moeten bekennen tegen de Vlaamse verkiezingen in mei 2024, zodat de kiezer dan tenminste duidelijk op voorhand weet welke partij al dan niet hun dorp wil afschaffen”, aldus Reekmans in een persbericht.
 2. Opnieuw ernstige problemen aan viaduct Merksem: zware verkeersellende in kerstperiode voorspeld, NSZ reageert verbouwereerd
  Merksem

  Opnieuw ernstige problemen aan viaduct Merksem: zware verkeersel­len­de in kerstperio­de voorspeld, NSZ reageert verbouwe­reerd

  Het houdt niet op. Opnieuw zijn er ernstige problemen aan het viaduct van Merksem vastgesteld, ditmaal in de richting van Gent. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) moet daarom twee weekends - waarvan eentje in de drukke kerstperiode - werken uitvoeren. Er wordt zware verkeershinder voorspeld. De Antwerpse middenstand reageert verbouwereerd. “Dit zal gevolgen hebben voor onze verkoop.”