Volgens betrouwbare getuigen had het jonge koppel, toen ze na hun wandeling vertrokken, geen Maxi-Cosi bij.
Volledig scherm
Volgens betrouwbare getuigen had het jonge koppel, toen ze na hun wandeling vertrokken, geen Maxi-Cosi bij. © Google Maps/Photo News

Mysterie rond koppeltje dat Maxi-Cosi laat verdwijnen aan meer in Spa

BinnenlandDe federale politie voert een gerechtelijk onderzoek naar bizarre feiten aan het meer van Warfaaz in Spa. Een koppel van rond de 25 jaar liet daar afgelopen maandag, tijdens een wandeling rond het meer een Maxi-Cosi verdwijnen. Of er een baby in zat, is niet bekend.

5 reacties

 • cynthia dekyvere

  1 jaar geleden
  Is hier al meer informatie over ? Het blijft wat door mijn hoofd spoken enkel de mogelijke gedachte dat er baby betrokken kan zijn
 • Brigitte Van Deuren

  1 jaar geleden
  Het kan ook vrij onschuldig zijn, in dat geval zal het koppel eich wel bekend maken als de zoektocht onder hun aandacht komt. Bv. Hebben ze hun kindje verloren en was dit een vorm van afscheid voor hun...bij een miskraam ofzo. Door hun emoties hebben zouden zij dan noet stilstaan bij sluikstorten ofzoiets. Niet alles moet negatieve bedoeling hebben.
 • Ivan Godefroot

  1 jaar geleden
  Jacques Deceuninck: ja das ook waar, men kan zo blijven doorgaan tot het meerke vol zit :D
 • Ann Verschueren

  1 jaar geleden
  Men kan misschien eens duikers inzetten en wie weet wat is daar in dat meer allemaal nog te vinden? Maar kan evengoed ook een sluikstorter geweest zijn met een versleten maxi cosi vol rommel??
 • Jacques Deceuninck

  1 jaar geleden
  Prachtige reactie Ivan. Van dezelfde mening. Jammer echter dat die graaiers direct zouden vevangen worden door een andere.
 1. Stickeractie van Rode Kruis van start, en ‘meneer de burgemeester’ zag dat het goed was: “Hopelijk betere opbrengst dan vorig jaar”
  4

  Stickerac­tie van Rode Kruis van start, en ‘meneer de burgemees­ter’ zag dat het goed was: “Hopelijk betere opbrengst dan vorig jaar”

  De stickeractie van Rode Kruis-Vlaanderen, dat zestig kaarsjes uitblaast, is donderdagochtend van start gegaan in het Oost-Vlaamse Sint-Niklaas. "Opnieuw geen vrijwilligers aan de kruispunten, maar verkoop via vaste standplaatsen in openlucht, bij Delhaize, lokale handelaars en online", zegt woordvoerster Nena Testelmans. Vorig jaar haalde een alternatieve stickeractie opvallend minder op, maar Rode Kruis-Vlaanderen hoopt dit jaar op beterschap.
 2. Organisatoren La Boum 2 nemen contact op met Staatsveiligheid en minister Verlinden

  Organisato­ren La Boum 2 nemen contact op met Staatsvei­lig­heid en minister Verlinden

  Het collectief L'Abîme, dat op 1 mei opnieuw een feest wil organiseren in Ter Kamerenbos, heeft deze middag rond 15 uur de Staatsveiligheid gebeld en rond 19 uur per e-mail contact opgenomen met het kabinet van minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden. Die had gisterenochtend in de Kamercommissie Binnenlandse Zaken gezegd dat de Belgische autoriteiten er niet in waren geslaagd contact op te nemen met de organisatoren.
 1. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen