Nathalie Muylle.
Volledig scherm
Nathalie Muylle. © BELGA

Muylle wil zorgcentrum seksueel geweld voor elke provincie

Minister van Gelijke Kansen Nathalie Muylle (CD&V) wil het aantal zorgcentra na seksueel geweld uitbreiden. Eén centrum per provincie wordt het streefdoel, goed voor een kostenplaatje van 15 miljoen euro. Ze krijgt daarvoor alvast de steun van oppositiepartij Groen.

12 reacties

 • An Peeters

  2 jaar geleden
  Mooi, maar uw partijgenoot Krisje de gefrustreerde heeft dit de vorige legislatuur sterk afgebouwd. Weeet CD&V eigenlijk wat ze willen, hebben die wel een langetermijnvisie ?
 • van roy jozef

  2 jaar geleden
  Ik wil een fatsoenlijk pensioen.
 • Marc Devuldere

  2 jaar geleden
  Dringend nodig sexueel geweld kan niet genoeg aangepakt worden.
 • Lieven tanghe

  2 jaar geleden
  Allemaal bezigheidstherapie !
 • Geert Jackers

  2 jaar geleden
  Andermans geld uitgeven zonder schroom als de put al zo diep is, ipv de echte oorzaken aan te pakken politiekers hebben toch een makkelijk bestaan en worden nooit gestraft voor hun wanbeheer.
 1. Nieuwe teststrategie voorgesteld: wat moet u doen als u hoogrisicocontact had?
  30

  Nieuwe teststrate­gie voorge­steld: wat moet u doen als u hoogrisico­con­tact had?

  Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) heeft tijdens een persconferentie de nieuwe teststrategie voor gevaccineerden voorgesteld. Wie een hoogrisicocontact had, zal zich voortaan tussen de derde en zesde dag na het contact moeten testen. Een dagelijkse sneltest kan een gevaccineerde vanaf de vierde dag uit de quarantaine houden tot een PCR-test definitief een negatieve uitslag toont.