Jan De Meuleneir / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan De Meuleneir / Photo News

MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez na de felle kritiek: “Ik wil graag geliefd zijn in Vlaanderen”

Een zonnekoning die liever met zijn zeven ministerpoppetjes speelt dan een echte regering te vormen? Mais non! Georges Louis Bouchez (MR) beweert zelfs dat hij de Vlaming behoedde van een linkse en vooral Franstalige regering. “Ik ben het vaak eens met de Vlamingen. Ben Weyts als minister van Onderwijs bij ons? Direct!” 

35 reacties

 • Thomas Anderson

  2 jaar geleden
  Wat hebben we gekregen van Nva,Mr,Cdnv,ovld.Nada niks meer schulden langer werken,minder studie geld,minder sociale ondersteuning.En er was ook nog wat te rappen in gezondheids dat was het volgende in de lijst.
 • Guy Verstraeten

  2 jaar geleden
  Begin dan eerst maar eens de taal van de meerderheid die de minderheid onderhoudt te leren.
 • Frans Goovaerts

  2 jaar geleden
  wolf in schapen vacht
 • RENE LENAERTS

  2 jaar geleden
  Voor federale verkiezingen horen er ook federale kieslijsten te bestaan met kandidaten van alle partijenen overal evenveel stemmen voor een mandaat.
 • Wilfried Vanden Berg

  2 jaar geleden
  En respecteer dan de stem van de Vlaming . Anders kan je beter wegblijven uit Vlaanderen .
 1. ANALYSE. Waarom zelfs een minister niet meer veilig is voor de drugsmaffia: “Als het moet, wordt er geïntimideerd. Als dat niet lukt, kan het leiden tot het ergste: moord”
  PREMIUM

  ANALYSE. Waarom zelfs een minister niet meer veilig is voor de drugsmaf­fia: “Als het moet, wordt er geïntimi­deerd. Als dat niet lukt, kan het leiden tot het ergste: moord”

  De drugsoorlog in België is, na ontploffende granaten en een occasionele moord in de onderwereld, plots een nieuwe fase ingegaan, met de bedreiging van Justitieminister Vincent Van Quickenborne (Open Vld). Evolueren we nu in sneltreinvaart naar Amsterdamse toestanden, met bedreigingen aan tegenstanders uit de ‘bovenwereld’ en zelfs executies op straat à la Peter R. de Vries?
 1. PROMOJAGERS SUPERTIP. Delhaize geeft bon Bol.com van 20 euro bij aankoop drie producten uit gamma: “Je krijgt hem al als je 7,17 euro uitgeeft”
  3

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. Delhaize geeft bon Bol.com van 20 euro bij aankoop drie producten uit gamma: “Je krijgt hem al als je 7,17 euro uitgeeft”

  Delhaize pakt weer uit met een Bol.com-actie. Wie bij de warenhuisketen drie producten koopt uit een gamma aan verzorgingsproducten, krijgt er een bon ter waarde van 20 euro van de webwinkel bovenop. “Je krijgt hem al als je 7,17 euro uitgeeft”, aldus Gunther Devisch van Promojagers België, die er zijn wekelijkse supertip van maakt voor de lezers van HLN.