MR-voorzitter George-Louis Bouchez.
Volledig scherm
MR-voorzitter George-Louis Bouchez. © BELGA

MR-voorzitter Bouchez: “Wij blijven tot 2024 in de regering”

“Wat voor mij zeker is, is dat we in de Vivaldi-regering blijven tot 2024. Ik denk niet dat er een alternatief is en onze medeburgers verwachten dat we slagen. Maar dat is voor mij geen reden om de hervormingen van links zomaar te accepteren.” Dat zei MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez deze avond in Terzake op Canvas.  De verwachte invoering van een coronapas in het Brussels Gewest toont volgens hem de mislukking van het gevoerd beleid aan.

73 reacties

 • raymond van der craen

  1 maand geleden
  Die man hebben we nu juist nodig in ons land. Maak de mensen maar goed bozer tegen 2024 en de wat jullie noemen de extremistische partijen zullen weeral winnen.
 • Bernard Vermoere

  1 maand geleden
  Het is gewoon om de volgende verkiezingen zo lang mogelijk uit te stellen maar de Vlamingen zullen deze groep die er enkel staat door het cordon sanitaire niet vergeten zijn.
 • Eline Vandermarliere

  1 maand geleden
  Alle Vlamingen die het land in twee willen splitsen - wat zouden jullie overgrootouders daarvan denken ? Ze leefden namelijk in de tijd toen alle geld van de andere kant van het land kwam. Toen kwam het best goed uit, neen? En denken jullie nu echt dat het geld dat er zal zijn in jullie voordeel zal besteed worden? Word eens wakker!
 • Gerry Cle

  1 maand geleden
  Zeggen dat je voor 2024 de regering niet zult verlaten is zeggen dat je steeds bereidt bent een compromis te aanvaarden. Tenzij dat je de regering wil blokkeren natuurlijk. Maar wie stapt nu in een regering om niet te regeren?
 • Hendrik Goris

  1 maand geleden
  Met andere woorden in het beste geval blijft alles geblokkeerd. In 2030 is er nog tijd genoeg om de problemen op te lossen. Pensioenen en werkzaamheidsgraad, staatsschuld en inflatie en dus oplopende rente, wie ligt daar nu van wakker.
 1. Minstens 1 persoon zwaargewond na steekpartij in nachtwinkel op Kiel, dader nog op de vlucht: “Ik probeerde hem tegen te houden, maar hij kon zich loswringen”
  Play
  Antwerpen

  Minstens 1 persoon zwaarge­wond na steekpar­tij in nachtwin­kel op Kiel, dader nog op de vlucht: “Ik probeerde hem tegen te houden, maar hij kon zich loswringen”

  In een nachtwinkel aan de Boomsesteenweg, op het Antwerpse Kiel, is zaterdagmiddag minstens 1 persoon gewond geraakt na een steekpartij. De man is met zware verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar. De dader is momenteel nog voortvluchtig, maar een getuige kon helder beschrijven wat er gebeurd was. “Voor hetzelfde geld had hij mij ook neergestoken.”