Georges-Louis Bouchez (MR) en Conner Rousseau (sp.a).
Volledig scherm
Georges-Louis Bouchez (MR) en Conner Rousseau (sp.a). © Photo News / Belga

MR-voorzitter Bouchez sneert ondanks de formatiegesprekken naar sp.a-voorzitter Rousseau: “Redelijk hallucinant seksisme”

Terwijl vooral CD&V-voorzitter Joachim Coens en Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert deze week met man en macht proberen sp.a-voorzitter Conner Rousseau te overtuigen de PS te lossen, deelde de derde ‘koning' in de regeringsformatie, MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez, gisterenavond nog een onderhuidse steek uit naar Rousseau. “Redelijk hallucinant seksisme”, zo retweette hij gisterenavond enkele kritische berichten over een uitspraak van Rousseau.

111 reacties

 • Matthias Verbeure

  1 jaar geleden
  Er zijn geen serieuze partijen meer in België, als er nieuwe verkiezingen komen zal ik eens met aandacht rondneuzen welke politiekers nog het lef hebben om zelfstandig hooi op hun vork te nemen. Misschien stem ik zelf op nieuwe partijen die me nog niet bekend zijn, dit omdat de 7 bekende Vlaamse partijen niet durven. Misschien voor iedere zaak een referemdum houden.
 • An Peeters

  1 jaar geleden
  Rousseau is dolblij dat hij mee mag spelen, maar heeft niet door dat hij een speelbal is van de PS, hij heeft niks te zeggen
 • Marc Baeyens

  1 jaar geleden
  Bouchez is de mol bij de drie koningen. Hij probeert de sp.a af te houden zodat deze formatie ook zou mislukken. Hij speelt het spelletje van Rutten verder. Waar zijn de liberalen mee bezig ... een linkse regering vormen ?
 • leppens victor

  1 jaar geleden
  Prachtig, de sp krijgt pure poco-kritiek over zich heen. Weten ze meteen ook hoe waanzinnig dat aanvoelt. mvg.
 • Andre callens

  1 jaar geleden
  Ofwel wil de MR voorzitter geen SPA in de nieuwe regering en vinden de anderen een alternatieve ;)) meerderheid voldoende.
 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.