MR-gemeenteraadslid Julien Reintjens zette deze foto op sociale media alvorens naar het Terkamerenbos in Brussel te trekken.
Volledig scherm
MR-gemeenteraadslid Julien Reintjens zette deze foto op sociale media alvorens naar het Terkamerenbos in Brussel te trekken. © Facebook

MR-verkozene aanwezig op La Boum 2

HENEGOUWENEen verkozene van regeringspartij MR was op 1 mei aanwezig op de illegale massabijeenkomst La Boum 2, meldt Sudpresse. Julien Reintjens is gemeenteraadslid in het Henegouwse Châtelet nabij Charleroi. Alvorens naar het Terkamerenbos in Brussel te trekken, zette hij een foto op sociale media die weinig aan de verbeelding overlaat.

58 reacties

 • paola nerozzi

  7 dagen geleden
  Gewoon uit de partij zetten de wetten tellen voor iedereen
 • Patrick Lambrechts

  1 week geleden
  Nancy De Belie de "soldaat" korporaal chef is aangesloten bij Vlaams Belang en is in functie.
 • cornet meurmans

  1 week geleden
  Die zou een voorbeeld moeten geven hij heeft toch een voorbeeld functie
 • Germain Van Deursen

  1 week geleden
  Zo herken je tegenwoordig een politieker !
 • Anna Pauels

  1 week geleden
  Dus die denkt boven de wet te staan ? Al die feestvierders en organisatoren weigeren zich aan de wet te houden. En minister Verlinden kan deze situatie duidelijk niet aan. Bovendien moet zij de politie openlijk steunen, wat ze ook niet doet. Buiten met Verlinden, de minister zonder één stem
 1. IN BEELD. La Boum 2 start rustig, maar ontspoort toch weer helemaal

  IN BEELD. La Boum 2 start rustig, maar ontspoort toch weer helemaal

  Het illegale evenement La Boum 2 lokte een paar duizend mensen naar het Ter Kamerenbos in Brussel. De bijeenkomst startte rustig, maar liep uiteindelijk toch weer volledig uit de hand. Verschillende aanwezigen wouden niet vertrekken en agenten werden bekogeld met projectielen. De politie antwoordde op haar beurt met het waterkanon en traangas. We selecteerden de strafste beelden voor u van opnieuw een bewogen dag in het Brusselse park.
 2. Opschudding over filmpjes van politieoptreden in omgeving van Ter Kamerenbos
  Brussel

  Opschud­ding over filmpjes van politieop­tre­den in omgeving van Ter Kamerenbos

  Op sociale media zorgen twee filmpjes van het politieoptreden naar aanleiding van het nepfestival La Boum 2 voor opschudding. Zo is er bij het ene filmpje te zien hoe een man door een politiehond aan de arm over de grond gesleurd wordt, waarna hij nog een trap op de borst krijgt van een agent. Bij het andere filmpje worden passanten hardhandig aangepakt en wordt de bus pepperspray bovengehaald. “De beelden zullen intern bekeken en besproken worden”, zegt politiewoordvoerster Ilse Van de Keere.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije