MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez en minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit).
Volledig scherm
MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez en minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit). © ISOPIX

MR opnieuw op ramkoers met Frank Vandenbroucke: “Hij moet stoppen met het vertrouwen en moreel van de Belgen te ondermijnen”

Het zit er weer bovenarms op tussen de MR van Georges-Louis Bouchez en minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit), nochtans coalitiepartners in dezelfde federale regering. “De minister van Volksgezondheid moet stoppen met het vertrouwen en moreel van de Belgen te ondermijnen”, vindt Bouchez. “De terrassen gaan op 8 mei open.” Vandenbroucke had gisteren nog eens benadrukt dat dat enkel kan onder twee voorwaarden. 

139 reacties

 • baudry jacquet

  2 weken geleden
  Beste Bouchez tijd nu om op te krassen .We zijn uwe show moe .
 • jintha peeters

  2 weken geleden
  zelf bij de mr moeten ze niks meer hebben van bouchez binnenkort is bye bye voorzitter
 • eliot tiberius

  2 weken geleden
  @Bern Vermeulen, als er heden maar 1 bed vrij is, vertel mij dan eens hoe er meer dan dubbel zoveel patiënten als heden tijdens de vorige piekperiode op ICU gelegen hebben . Als men in 14 maanden geen enkele structurele maatregel genomen heeft om de capaciteit te vergroten dan is er maar 1 plaats voor de heren onbekwame nitwits : de rechtbank in Den Haag.
 • Jan peeters

  2 weken geleden
  Velen weten nog niet blijkbaar wat een populist is, die doen enkel dingen in functie van 'stemmen halen', verkondigen wat hun potentiële kiezers willen horen, waarom draaien de NVA-'ers constant met de wind? Juist en daarmee is alles gezegd. Dit weekend was De Wever bijzonder stil, nu hij zlef in nauwe schoentjes zit, is hij plots verdwenen uit de media, ook een bekende tactiek , met zo'n mensen valt niks aan te vangen.Het is voor lln. best vakantieperiodes van 4 weken, gespreid over het jaar.
 • Rudy Claes

  2 weken geleden
  Karel Dillen@ zeg dat aan de andere taalgrens ! En eerlijk gezegd ... neen ik hou me na 1 jaar van politiek en virologisch gestuntel ook niet meer aan de regels !
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”