Ali Houri in de inmiddels verwijderde Facebookvideo waarin hij oproept geld te doneren.
Volledig scherm
Ali Houri in de inmiddels verwijderde Facebookvideo waarin hij oproept geld te doneren. © rv

Moslimprediker die lezing gaf in Genk riep op Facebook op geld te storten voor terreurverdachte

Een van de twee Nederlandse predikers die dit weekend in het Genkse stadhuis een lezing heeft gegeven over wat een goede moslim zijn inhoudt, heeft begin deze maand op Facebook een oproep geplaatst om geld te storten voor een terreurverdachte. De video is in de vooravond offline gehaald. Volgens Genks burgemeester Wim Dries werden de sprekers op voorhand echter grondig gescreend.

181 reacties

 • Ludwine Eeckhout

  5 jaar geleden
  Nog geld durven vragen voor een terrorist??? Hoe durven ze dat nog?? Oppakken, dat moet er gebeuren en desnoods het land uit! Niet meer vrijlaten die schurken!!! Geen haar beter dan die terroristen want hij wil die nog steunen bij. Smeerlappen!!!
 • vanaeken jokke

  5 jaar geleden
  De rode tentakels Tommeke zitten nog overal verspreid in Antwerpen of denkt gij dat ze na zeventig jaar wanbeleid en postjes uitdelen dat op drie jaar opgelost hebben.Hoe denkt gij dat die perslekken er komen op federaal niveau allemaal sossen .
 • Edwin Lauwereins

  5 jaar geleden
  Genk zou beter wat inburgeringscursusen geven, dan zullen ze misschien wat meer respect tonen voor onze normen en waarden. Sommigen wonen hier al meer dan 20 jaar en spreken en begrijpen niet eens onze taal laat staan werken. Of is het de bedoeling een bestaand systeem over te nemen en te Islamiseren.
 • Marc Baeyens

  5 jaar geleden
  De 'goedbedoelde' moskeeën en imams zijn bezig ons land over te leveren aan de islam. Dat wordt met de dag duidelijker. Van integratie zal nóóit sprake zijn. Ondertussen worden ze door onze linkse partijen cD&v sp.a en Groen mooi in de watten gelegd. 17.19
 • Nick Piekenick

  5 jaar geleden
  Zal terug niks gebeuren met de verkiezingen in het vooruitzicht.....de stemmen van de nieuwe brave vredelievende en verdraagzame belgen...daar mikken ze op...ocharme