Zowat duizend tractoren reden deze ochtend al vanuit het noorden en het centrum van Frankrijk richting Parijs, met zware hinder op de snelwegen tot gevolg.
Volledig scherm
Zowat duizend tractoren reden deze ochtend al vanuit het noorden en het centrum van Frankrijk richting Parijs, met zware hinder op de snelwegen tot gevolg. © Photo News

Morgen zware hinder verwacht door blokkades op E17 aan Franse grens

De Franse transportorganisaties organiseren morgen wegblokkades bij de Belgische grensovergangen. Het Vlaams Verkeerscentrum waarschuwt alvast bestuurders die normaal via de grensovergang van de E17 in Rekkem rijden. Daar wordt van 's ochtends vroeg en zeker tot de middag hinder verwacht door (filter)blokkades voor het verkeer dat via België naar Frankrijk wil.

1 reactie

 • censor

  1 jaar geleden
  In België deden de boeren dat ook eens, en de politie scheet in hun broek om in te grijpen, ik dacht dat obstructie van de wegen verboden was, ook voor stakers...
 1. LEZERSBRIEF. “Ook mijn broer met Down werd toegetakeld tijdens een wandeling met zijn hondje. Maar in plaats van gerechtigheid kregen we nog een mokerslag op ons hoofd”
  75

  LEZERS­BRIEF. “Ook mijn broer met Down werd toegeta­keld. Maar in plaats van gerechtig­heid kregen we nog mokerslag op ons hoofd”

  Niemand blijft onbewogen bij de aanval op Kevin Janssen (29), een jongeman met een beperking die dinsdag zonder enige aanleiding in mekaar werd geslagen. Maar bij deze lezeres werd een oude wonde opengereten. Haar broer, die het syndroom van Down heeft, is net hetzelfde overkomen toen hij zijn dagelijkse wandeling maakte. “Hij deed een beetje raar toen hij thuiskwam maar was vooral stil. Tot het douchemoment die avond. Bleek dat mijn broer zwaar geschopt en toegetakeld was... De daders waren al gekend bij de politie voor het teisteren van de buurt”. Lees hierna haar integrale lezersbrief.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil