belga
Volledig scherm
© belga

Moordverdachte gearresteerd na ontsnapping uit ziekenhuis

Een man die verdacht wordt van moord, is vanochtend gearresteerd nadat hij zondag was ontsnapt uit het ziekenhuis van Eigenbrakel. Dat heeft Belga uit goede bron vernomen.

 1. Online tool zal binnenkort bepalen of je getest moet worden: “Zodat huisartsen niet langer overrompeld worden”

  Online tool zal binnenkort bepalen of je getest moet worden: “Zodat huisartsen niet langer overrom­peld worden”

  Wie ziek is en twijfelt of hij naar de huisarts moet voor een coronatest, zal binnenkort gebruik kunnen maken van een nieuwe tool waarmee je indien nodig een code ontvangt om naar een testcentrum te gaan. “Ik wil niet langer dat huisartsen overrompeld worden. We gaan ervoor zorgen dat mensen die zich ziek voelen naar een website kunnen om daar te controleren of ze een test nodig hebben”, zegt minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) bij VTM NIEUWS.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.