Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Monumentale gaffels onder trendende #TweetenZoalsTheo

Nadat voormalig staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) een kemel had geschoten op Twitter, werd de hashtag ‘TweetenZoalsTheo’ vanmiddag trending. De grappigste uit de lange reeks zetten we hieronder.

30 reacties

 • marc peeters

  2 jaar geleden
  Dit bewijst nogmaals hoe wereldvreemd Theo en NVA zijn. Het gaat hier om één van de beroemste kerken van de wereld, die moet je gewoon kennen. Maar ja, cultuur is aan NVA niet besteed.
 • Collewaert Theo

  2 jaar geleden
  Mensen van uw partij heel veel geld laten verdienen, door uw totale onbekwaamheid, door mensen een visa te geven tegen betaling, is ook niet christelijk. Meer nog misschien zijn deze mensen , waarvan hij van verschillende niet weet waar zij naar oe zijn wel verantwoordelijk voor toekomstige aanslagen. Blijkbaar staan de adepten van 4god' Francken daar niet bij stil. Het moest eens een groene, blauwe of rode zijn .
 • Jef Smit

  2 jaar geleden
  Ik wil echt een de uitleg horen van de Theo-aanhang. Hoe kunnen jullie na al zijn blunders en wanpraktijken hem nog steunen? Waar geloven jullie nog in? Dat vraag ik mij echt af...
 • Lot Claeys

  2 jaar geleden
  Theo, geef toe, het is grappig. Trakteer de pipo die jou de verkeerde foto toespeelde op een pint en onthoud vooral dit: je kunt op niemand bouwen, je kunt geen mens vertrouwen.
 • Luc D'haese

  2 jaar geleden
  Prachtig!
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”