Steven Van Gucht en Marc Van Ranst dragen niet altijd en overal een mondmasker, maar hebben er wel altijd één bij.
Volledig scherm
PREMIUM
Steven Van Gucht en Marc Van Ranst dragen niet altijd en overal een mondmasker, maar hebben er wel altijd één bij. © RV

Moeten we ons opnieuw zorgen maken over de coronacijfers? We vragen het aan virologen Van Ranst en Van Gucht

“Moeten we ons zorgen maken?” Het is dé vraag die iedereen zich stelt wanneer de coronacijfers weer beginnen te stijgen. Is er reden tot ongerustheid nu er opnieuw meer dan duizend coronapatiënten in het ziekenhuis liggen? We vragen het aan virologen Steven Van Gucht en Marc Van Ranst: “We krijgen het ene golfje na het andere.”

28 reacties

 • Leen Maesen

  1 maand geleden
  De openingen in een mondmasker moet je je als volgt voorstellen : je wilt een virus tegen houden terwijl er een poort is van 400m breed die open staat . Dat zijn de verhoudingen …
 • Greta De Sutter

  2 maanden geleden
  De suggestie om altijd een mondmasker bij te hebben zoals je een zakdoek bij hebt, lijkt mij een zeer verstandig en nuttig idee.
 • Christelle Vandermaelen

  2 maanden geleden
  De regering en specialisten zijn te zwak om goede beslissingen te nemen. De burgers zijn te dom en te egoïstisch om goede beslissing te nemen. Conclusie is dat wie intelligent is geen plaats heeft in deze maatschappij.
 • Liz De Vuyst

  2 maanden geleden
  Ik hoef geen prik meer, ik hoef geen mondmasker meer… Ik heb nooit iets ontsmet en van gans die pandemie nooit echt ziek geweest. Zelfs nog nooit positief getest bij verkoudheid. Ik heb er genoeg van.
 • Patrick Van bouwel

  2 maanden geleden
  Ieder voor zich en God voor ons allen. Laat de mensen de vrije keus