Klaas De Scheirder
Volledig scherm
PREMIUM
© Klaas De Scheirder

Moet de boostervaccinatie bij Vlaamse 65-plussers niet sneller?

In Zweden heeft de overheid beslist om ouderen sneller een boosterprik van het coronavaccin te geven, om hen beter te beschermen voor de winter start. In Vlaanderen lijkt die campagne ondertussen eerder wat te slabakken. Moet het niet sneller, nu het virus weer fors om zich heen grijpt en de grootste stijgingen net bij senioren worden opgetekend?

47 reacties

 • john Roderigas

  2 maanden geleden
  kan zijn, maar daar moet van den broeke nog enkele jaren over debatteren.
 • Kim Verpoorter

  2 maanden geleden
  Tegen de tijd dat iedereen eentje gehad heeft, wordt het weer wat warmer buiten en dan kunnen ze beweren dat de besmettingen dalen dankzij de boosterprik.
 • Martine Tresinie

  2 maanden geleden
  3de prik en binnen 6 maanden weeral uitgewerkt en 4de prik die ze trouwens al volop in sommige landen aan het geven zijn,ze werken dus echt uitstekend!Binnen een jaar hebben we dan al 5prikken gehad want die tegen griep hoort er ook nog bij.Leve de gezondheid en de farmaceutische industrie!
 • Jean Paul Demol

  2 maanden geleden
  Gewoon schandalig. Daar gaat ons gezellig eindejaar met kinderen en kleinkinderen. Andere landen gaan de vaccinatie voor 65 plasseks versnellen , wij gaan gewoon een maand trager. Ik zal maar beleefd blijven en verder geen opmerkingen meeer maken
 • Franc saas

  2 maanden geleden
  hoe meer regeringen ,hoe meer ministers ..hoe langer het zal duren !!