De  moeder lichtte de politie op dinsdag 15 februari in over de onrustwekkende verdwijning van haar zoon Jairon.  Tien dagen later werd de jongen dood teruggevonden bij zijn vader. Hij was al van 4 januari overleden.
Volledig scherm
PREMIUM
De moeder lichtte de politie op dinsdag 15 februari in over de onrustwekkende verdwijning van haar zoon Jairon. Tien dagen later werd de jongen dood teruggevonden bij zijn vader. Hij was al van 4 januari overleden. © RV

Moeder Jairon (14) dient klacht in tegen ex:
als vermist opgegeven 10 dagen voor hij gevonden werd

De moeder van de 14-jarige Jairon - de jongen die bijna twee maanden dood in het huis van zijn vader in Turnhout lag - heeft een klacht ingediend tegen haar ex en onbekenden. Dat bevestigt haar advocaat Walter Van Steenbrugge. “De bezorgde moeder is weken van het kastje naar de muur gestuurd. Terwijl die mensen heel goed wisten dat haar zoontje niet meer leefde.”

  1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
    HLN Shop

    "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

    Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.