.
Volledig scherm
. © Joel Hoylaerts / Photonews

Moeder Anuna De Wever stapt naar politie na bedreigingen tegen dochters: "Gelukkig heeft een tweeloop twee lopen”

Katrien Van der Heyden, de moeder van klimaatspijbelaarster Anuna De Wever (17), is naar de politie gestapt na bedreigingen aan het adres van haar tweelingdochters. Dat zegt ze op Facebook. Van der Heyden laat zich door de bedreigingen echter niet uit haar lood slaan. “Uiteindelijk wint liefde altijd. Uiteindelijk zullen we moeten samenwerken.”

147 reacties

 • Edwige Spiegel

  3 jaar geleden
  Beste Mevrouw, moeder van Anuna, het is inderdaad niet ok dat uw dochter bedreigd wordt, evenmin is het ok dat uw dochter (onder uw supervisie & indoctrinatie?) andere leerlingen opruit om de lessen niet bij te wonen en te spijbelen op school. Betogen kan ook op dagen dat er geen school is, als het hen echt ernst is. Verder stel ik vast dat Anuna overal uitgenodigd wordt voor présences, maar daar eigenlijk overal met haar mond vol tanden zit, en niks concreets te vertellen heeft ......?!!!
 • Raoul Rouma

  3 jaar geleden
  Spijtig voor sommige leraars die toch moeten lesgeven voor enkele rakkers die toch naar de les komen.
 • Elias Vanhee

  3 jaar geleden
  Dries Van Langenhove ontving en ontvangt ook doodsbedreigingen. Dries: "Ik vind het jammer dat er zoveel haat is tegen een burgerbeweging die opkomt voor de gewone Vlaming. Uiteindelijk zijn wij gewoon jongeren die initiatief nemen en durven opkomen voor ons Vlaanderen." Iedereen:"Vuile racist"
 • Maarten Jacobs

  3 jaar geleden
  Als ik deze reacties hier lees, dan zijn er jammer genoeg nog velen die enkel aan zichzelf en aan morgen denken, en niet aan hun kinderen en zichzelf binnen 10 jaar...
 • Staf Quisenaerts

  3 jaar geleden
  @Ivan waarom "rechtse" en geen "linkse" ? Wereldwijd gezien zijn er meestal "linkse dictators" aan de machte met een ultra links beleid ! Of ..... u moet Poetin een rechtse noemen (zal daar heel blij mee zijn .... dat er dat toch één iemand hem zo noemt !
 1. Grootste klimaatmars ooit in ons land: maar liefst 70.000 mensen op de been
  binnenland

  Grootste klimaat­mars ooit in ons land: maar liefst 70.000 mensen op de been

  Vandaag verwachtten de organisatoren van Rise for Climate ongeveer 30.000 mensen op de klimaatmars in Brussel, maar volgens de Brusselse politie waren er maar liefst 70.000 betogers aanwezig. Daarmee is het de grootste klimaatmars ooit in ons land. “Indien de politici ons nu nog niet gehoord hebben, dan zal het payback time worden met de verkiezingen”, klinkt het bij de organisatoren van Rise for Climate.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.