.
Volledig scherm
. © Joel Hoylaerts / Photonews

Moeder Anuna De Wever stapt naar politie na bedreigingen tegen dochters: "Gelukkig heeft een tweeloop twee lopen”

Katrien Van der Heyden, de moeder van klimaatspijbelaarster Anuna De Wever (17), is naar de politie gestapt na bedreigingen aan het adres van haar tweelingdochters. Dat zegt ze op Facebook. Van der Heyden laat zich door de bedreigingen echter niet uit haar lood slaan. “Uiteindelijk wint liefde altijd. Uiteindelijk zullen we moeten samenwerken.”

147 reacties

 • Edwige Spiegel

  3 jaar geleden
  Beste Mevrouw, moeder van Anuna, het is inderdaad niet ok dat uw dochter bedreigd wordt, evenmin is het ok dat uw dochter (onder uw supervisie & indoctrinatie?) andere leerlingen opruit om de lessen niet bij te wonen en te spijbelen op school. Betogen kan ook op dagen dat er geen school is, als het hen echt ernst is. Verder stel ik vast dat Anuna overal uitgenodigd wordt voor présences, maar daar eigenlijk overal met haar mond vol tanden zit, en niks concreets te vertellen heeft ......?!!!
 • Raoul Rouma

  3 jaar geleden
  Spijtig voor sommige leraars die toch moeten lesgeven voor enkele rakkers die toch naar de les komen.
 • Elias Vanhee

  3 jaar geleden
  Dries Van Langenhove ontving en ontvangt ook doodsbedreigingen. Dries: "Ik vind het jammer dat er zoveel haat is tegen een burgerbeweging die opkomt voor de gewone Vlaming. Uiteindelijk zijn wij gewoon jongeren die initiatief nemen en durven opkomen voor ons Vlaanderen." Iedereen:"Vuile racist"
 • Maarten Jacobs

  3 jaar geleden
  Als ik deze reacties hier lees, dan zijn er jammer genoeg nog velen die enkel aan zichzelf en aan morgen denken, en niet aan hun kinderen en zichzelf binnen 10 jaar...
 • Staf Quisenaerts

  3 jaar geleden
  @Ivan waarom "rechtse" en geen "linkse" ? Wereldwijd gezien zijn er meestal "linkse dictators" aan de machte met een ultra links beleid ! Of ..... u moet Poetin een rechtse noemen (zal daar heel blij mee zijn .... dat er dat toch één iemand hem zo noemt !
 1. PROMOJAGERS SUPERTIP. Op deze parkingverkoop net over de grens kan je (fris)drank en meer kopen voor helft van de prijs
  21

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. Op deze parkingver­koop net over de grens kan je (fris)drank en meer kopen voor helft van de prijs

  Juli is de maand dat er een grote tent verschijnt op de parking van warenhuisketen Auchan in Roncq, net over de grens met Frankrijk. Op een hele reeks (fris)dranken en andere dagdagelijkse producten krijg je fikse kortingen, waardoor ze soms maar de helft zo veel kosten als bij ons. Daarom maakt Promojagers België er deze week zijn supertip van voor de lezers van HLN.
 2. Crevits en sociale partners zoeken 3.300 mensen voor zorg- en welzijnssector via kortlopende opleidingen

  Crevits en sociale partners zoeken 3.300 mensen voor zorg- en welzijns­sec­tor via kortlopen­de opleidin­gen

  Vlaams minister van Welzijn Hilde Crevits (CD&V) gaat samen met de sociale partners op zoek naar 3.300 mensen om een aantal nijpende personeelstekorten in de Vlaamse welzijns- en zorgsector op te vangen. Bedoeling is om mensen die nog niet over de juiste kwalificaties beschikken via kortlopende opleidingen aan de slag te helpen, met name als verzorgende/zorgkundige, logistiek medewerker in de zorg, kinderbegeleider of opvoeder-begeleider.
 1. Grootste klimaatmars ooit in ons land: maar liefst 70.000 mensen op de been
  binnenland

  Grootste klimaat­mars ooit in ons land: maar liefst 70.000 mensen op de been

  Vandaag verwachtten de organisatoren van Rise for Climate ongeveer 30.000 mensen op de klimaatmars in Brussel, maar volgens de Brusselse politie waren er maar liefst 70.000 betogers aanwezig. Daarmee is het de grootste klimaatmars ooit in ons land. “Indien de politici ons nu nog niet gehoord hebben, dan zal het payback time worden met de verkiezingen”, klinkt het bij de organisatoren van Rise for Climate.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.