BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Mobiliteit verminderd sinds eerste weekend van paasvakantie: “Hopelijk kunnen we dit de komende weken blijven aanhouden”

Onze mobiliteit is licht verminderd sinds het eerste weekend van de paasvakantie. Dat zeiden virologen Yves Van Laethem en Steven Van Gucht tijdens de persconferentie over het coronavirus. “Net voor de krokusvakantie zagen we dat de mensen minder thuis bleven. Dit ging toen gepaard met de heropening van de kappers en het betere weer.”

1 reactie

 • Erik Moens

  1 maand geleden
  “Hopelijk kunnen we dit de komende weken blijven aanhouden” Denk je? Na de paasvakantie komen ze allemaal terug van hun buitenlandse reisjes, let maar op.
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser