Wanne Synnave
Volledig scherm
Wanne Synnave © Dieter Bacquaert

MNM-dj Wanne Synnave weg bij VRT na meldingen over “grensoverschrijdend gedrag”: “Het was nooit mijn bedoeling iemand te kwetsen”

UpdateDe openbare omroep VRT heeft de samenwerking met MNM-presentator Wanne Synnave stopgezet. Dat meldt het VRT-radionieuws. De 25-jarige deejay bevestigde het nieuws even na middernacht op zijn Instagrampagina. Het besluit komt na verschillende meldingen van ongepast gedrag, aldus Synnave zelf. “Ik verdwijn de komende tijd dan ook even compleet uit beeld.”

 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.
 3. Magnette oogst kritiek met uitspraken over Vlamingen en Walen: “Zo bewijst hij dat hij ongeschikt is als premier”
  13

  Magnette oogst kritiek met uitspraken over Vlamingen en Walen: “Zo bewijst hij dat hij ongeschikt is als premier”

  PS-voorzitter Paul Magnette oogst stevige kritiek na een interview met het weekblad Dag Allemaal. Dat Magnette onlangs verklaarde dat hij na de verkiezingen bereid is het premierschap op te nemen als zijn partij daarvoor het plebisciet van de kiezer krijgt, heeft daar wellicht veel mee te maken. Ondertussen heeft Magnette op Twitter verkondigd dat hij verkeerd begrepen is.