Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ministers sturen aan op snellere derde prik voor onderwijspersoneel in basisscholen en kinderopvang

De ministers van Onderwijs en Welzijn willen dat het onderwijspersoneel in het basisonderwijs en mensen die kinderopvang verstrekken versneld worden uitgenodigd voor hun derde prik. Dat meldt het persbureau Belga.

77 reacties

 • patrick feyen

  2 maanden geleden
  87% gevaccineerd en de ziekenhuizen liggen vol? Dus helpt het vaccin niet zoals gezegd. Dat volgens sciensano ook nog eens meer gevaccineerden op ic liggen versterkt die gedachte nog eens. Daar komt dan nog eens het choatische beleid bij. Maar we moeten een zwarte piet hebben? Misschien eens luisteren naar de tegenstanders ( ook professoren, dokters, specialisten, analisten) zou Misschien helpen?
 • lieve vanderstraeten

  2 maanden geleden
  Die twee prikken hebben niks uitgehaald zie de besmettingen. Mij weeral laten inspuiten voor de derde keer met een experimenteel vaccin zal niet gebeuren.
 • Joeri Verscheure

  2 maanden geleden
  Laat dat virus nu toch eindelijk gewoon verspreiden. Kinderen en gevaccineerden lopen amper risico. De enigen die je een cadeau doet met al die maatregelen zijn de niet gevaccineerden. We willen juist dat die extreem ziek worden zodat ze zich laten vaccineren.
 • Eric Roeloffzen

  2 maanden geleden
  Prima, hoe meer prikken zal een goed effect hebben op de overbevolking, eindelijk.
 • kamiel De Vleeschouwer

  2 maanden geleden
  Beste medemensen, geloof nu aub Ben Weyts eens. Hij stelt al bijna 2 jaar dat de school de meest veilige omgeving is voor kinderen tegen de besmettingen. De school is helemaal geen motor van de pandemie en kinderen lopen weinig gevaar op besmetting. Misschien Jambon minister van onderwijs maken, hij kent als van pedagogie hebben we kunnen horen. Onze heren ministers staan niet voor een klas en hebben geen benul hoe onveilig de scholen en lokalen wel zijn. Leraars moeten bibbergeld eisen.