Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V).
Volledig scherm
Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V). © Photo News

Minister Verlinden vordert agenten na stakingsaanzegging luchtvaartpolitie

Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) heeft dinsdag een opvordering voor het personeel van de luchtvaartpolitie uitgevaardigd nadat zij maandag een stakingsaanzegging hadden geactiveerd.

10 reacties

 • jan boden

  5 maanden geleden
  Een put graven om een andere mee te vullen dus.
 • Gino Sinnesael

  5 maanden geleden
  De ene politie-afdeling moet inspringen voor als de andere staakt... Misschien moet men een vaste ploeg 'politie ter vervanging van stakende politie' rekruteren? Of zou de verantwoordelijkheid ergens anders kunnen liggen? Waarom wordt er gestaakt?
 • Jan Van Rompaey

  5 maanden geleden
  Totaal onbekwaam mens. In de privé had ze al lang haar C4 gekregen.
 • Johan hendrickx

  5 maanden geleden
  Wat die de laatste maanden allemaal al uit haar nek gekletst heeft, tart alle verbeelding! Waarde als minister NUL.
 • Erik De jongh

  5 maanden geleden
  Anders zal ze extra aanwerven zoals voor de federale politie, de scheepvaart politie ,de gerechtelijke politie , de bereden politie enz. Maar infeite doet ze nietsanders dan koninklijke besluiten schrijven waar kemels in staan zo groot als de boerentoren
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Israëlische politie ontkent dat Belgische ouders hun baby achterlieten in luchthaven Tel Aviv
  Update

  Israëli­sche politie ontkent dat Belgische ouders hun baby achterlie­ten in luchthaven Tel Aviv

  Het verhaal over het koppel dat hun baby zou hebben achtergelaten aan de incheckbalie in de Israëlische Ben Goerion-luchthaven in Tel Aviv zou volgens de Israëlische politie niet kloppen. Volgens eerdere berichten wou het koppel naar Charleroi vliegen met een vlucht van de luchtvaartmaatschappij Ryanair, maar weigerden de twee een vliegticket voor hun zoontje te kopen en lieten ze hem dan maar achter. De Israëlische nieuwssite ‘Bhol’ meldt nu dat het incident volgens de politie helemaal niet heeft plaatsgevonden.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.