Minister Verlinden ontkracht ‘license to kill’ voor Jürgen Conings: “Dat is iets uit de films”

Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) ontkracht bij VTM Nieuws dat er sprake is van een ‘license to kill’ voor de gezochte militair Jürgen Conings. “Het is een concept uit de films. Natuurlijk zal de politie gepast optreden en kan er eventueel sprake zijn van zelfverdediging wanneer er een gevaarlijke situatie zou ontstaan, maar het kwalificeren als een ‘license to kill’ is niet juist”, luidt het.

27 reacties

 • GERARD de pelecijn

  1 maand geleden
  Ze gaan er wel terug een film van maken, een waargebeurd verhaal!
 • rudi maerevoet

  1 maand geleden
  wie geloofd eigenlijk de hedendaagse politiekers en ordehandhavers nog? Het hele Conings circus , de diverse voetbalvieringen van de afgelopen dagen , de diverse vaccin fraude verhalen , facturen van mondmaskers , urban dance en elkawibi die mooi haar postje kan behouden dank zij een doktersbriefje enz enz. je zou voor minder in opstand komen!!
 • Catherine MISTIAEN

  1 maand geleden
  Dit is een buitenkans, geachte dames aan de top (minister van binnenlandse zaken en minister van defensie) om de meerwaarde te tonen, van een vrouw aan de top. Als er geen enkel verschil is met een man aan de top, wat is dan de meerwaarde?
 • F Peeters

  1 maand geleden
  En dat 2000 Brugse supporters de corona regels aan hun laars lappen daar zegt ze niets over.
 • Wilfried Vanden Berg

  1 maand geleden
  Mevr neem ontslag samen met minister van defensie. Jullie onbekwaamheid komt boven drijven. Niemand gelooft je verzinsels nog . Neem je verantwoordelijkheid en stap op.